29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Yaşar Üniversitesi yıldızlar topluluğu!



Yaşar Üniversitesi dünyanın önde gelen akademisyenlerini kadrosuna kattı ... Oxford, Berkley, MIT (Massachusetts Institute of Technology), Iowa, Essex , Manchester , Ontario başta olmak üzere dünyanın en önemli ve prestijli yüksek öğretim kurumlarında görev yapan pek çok akademisyen yeni akademik yılda Yaşar Üniversitesi’nde ders verecek ...

Türkler de geri geliyor ...

Yurtdışında başarılı çalışmalara imza atan Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) Yrd. Doç. Dr. Serap Ayşe Kayatekin, Ekonomi Bölümü’nde; Florida Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sencer Yeralan ise Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde ders verecek. Yaşar Üniversitesi 2013-2014 akademik yılına iddialı kadrosuyla hazırlandı.

Yeni dönemde Oxford, Berkley, MIT (Massachusetts Institute of Technology), Iowa, Essex, Ontario, Manchester gibi dünyanın saygın üniversitelerinde görevli olan Türk ve yabancı akademisyenler Yaşar Üniversitesi’nin akademik kadrosunda görev yapacak. Alanında etkin isimlerle çalışma fırsatı yakalayacak olan Yaşar Üniversitesi öğrencileri böylece hem yabancı dillerini geliştirecek hem de fen ve teknoloji alanında uluslararası düzeyde donanım sahibi olacaklar.

Uluslararası camiada tercih ediliyor ...

Akademik kadrolarını her yıl daha da güçlendirdiklerini belirten Yaşar Üniversitesi yetkilileri “Toplumdaki geleceğe ilişkin eğilimleri saptayarak yol haritası belirliyoruz. Dünya’nın dört bir yanından alanında uzman akademisyenleri bir araya getirerek öğrencilerimizin sadece okuldaki eğitimleri ile değil meslek yaşamlarında da başarıyla yollarına devam etmelerini destekliyoruz ” diyerek çalışmalarının artan bir ivmeyle devam edeceğini belirtti.

Yıldızlar topluluğu ...

ABD, İngiltere, Kanada, İtalya, Yunanistan ve Hindistan’ın saygın üniversitelerinden gelen yabancı akademisyenler Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü , Radyo, Televizyon-Sinema Bölümü ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görev alacaklar. Southern Georgia Unıversity’den Prof. Dr. Goran Lesaja ve Orta Makedonya Bölgesel Kalkınma Fonu’ndan Efhimia Staiou Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne; Oxford Unıversity’den Yrd.Doç.Dr. Efthimios Kappos Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne , Hindistan İstatistik Kurumu’ndan Yrd. Doç. Dr. Swagatam Das ile Canada Ontario University Instute of Technology ’den Yrd. Doç. Dr. Ehsan Baniasada Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görev alacaklar. Italy I.F Academy’ den Carla Esperanza Tommasini ise Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde görev alırken Manchester Unıversity’den Layla Razavi, Iowa State Unıversity’den Laura Jeannette Taylor ile Essex Unıversity’den Norman Alfred Jensen Yabancı Diller Yüksekokulu’nda ders verecek.

Yurtdışında başarılı çalışmalara imza atan Massachusetts Instute of Tecnology’den (MIT) Yrd. Doç. Dr. Serap Ayşe Kayatekin, Ekonomi Bölümü’nde; University of Florida’dan Prof. Dr. Sencer Yeralan ise Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde öğrencilerle derslerde bir araya gelecek. Böylece dünyaca ünlü iki Türk bilim insanı hem İzmir'de ikamet edecek ve tersine beyin göçü gerçekleşmiş olacak hem de uluslararası deneyimlerini Yaşar Üniversitesi öğrencilerine aktaracaklar.

08 Temmuz 2013
Etiket; yaşar, üniversite, oxford, berkley Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
Reklamlarda gizli şiddet var
TSYD İzmir Spor Tarihi Sempozyumu yapıldı
İzmir uzlaştırıyor
Gıda zehirlenmelerine karşı basit tedbirler
İzmir Fuarı'nda üç boyutlu yüz tarama
Yaşar Üniversitesinden TÜBİTAK başarısı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir