28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

77 yaşında fuhşa zorlama suçlamasıyla tutuklandı



Balıkesir’in Edremit İlçesi Altınoluk Beldesi’nde, İstanbul’daki yurttan kaçan 14 yaşındaki kız çocuğu S.K. ile 35 yaşındaki Hülya K.'yı fuhuşa zorladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çevresinde 'Dede' olarak tanınan 77 yaşındaki Bayram Özel, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İsteği üzerine babasına teslim edilen S.K., "Dedem gibi seviyordum, bana yeni elbiseler alıyordu. Beni bir erkeğe satmış, benimle birlikte olmak isteyen erkeğin başına su bardağıyla vurdum ve kurtuldum" diye konuştu.

Altınoluk Beldesi Şahinderesi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 2. Sokak’taki Nedimoğlu Apartmanı’ndaki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri, dün sabah saatlerinde eve baskın yaptı. Jandarma, evde bulunan 14 yaşındaki S.K. ile fuhuş yaptığı ileri sürülen Hülya K.’yı yakaladı. Evde kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen Bayram Özel de gözaltına alındı. S.K. ile Hülya K. sağlık kontrolünden geçirildi. S.K.’nın geçen yıl da fuhuş yaptığı gerekçesiyle yakalanıp devlet korumasına alındığı ve yerleştirildiği İstanbul’daki yurttan bir süre önce kaçıp yine Altınoluk’a geldiği belirtildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ, TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Hülya K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, çevresinde 'Dede' olarak tanınan ve suçlamaları kabul etmeyen Bayram Özel tutuklandı. Uzman pedagog eşliğinde ifadesine başvurulan ve Özel’den şikayetçi olduğu öğrenilen yaşı küçük S.K. ise isteği üzerine Altınoluk’ta yaşayan babası Y.K.’ya teslim edildi.

HEDİYELER VERMİŞ, İYİ DAVRANMIŞ

Adliyede, Bayram Özel ile Hülya K.’ya tepki gösteren baba Y.K., kızı S.K.’nın, annesinin 4 yıl önce evden ayrılıp, başka bir erkekle yaşamaya başlaması üzerine evden sık sık kaçtığını dile getirdi. Y.K., "Geçen yıl da yine fuhuş yapılan bir evde yakalanıp İstanbul Kasımpaşa’daki kız yurduna götürülmüştü. Oradan da kaçtı, Altınoluk’a geri geldi. Üç günden bu yana eve uğramıyordu. Merak içindeydim, evladımdır, atılmaz, satılmaz. Kızıma kavuştuğum için mutluyum" dedi. Bayram Özel’in kendisine çeşitli hediyeler verdiğini dile getiren S.K. ise "Ben onu dedem gibi seviyordum. Evde fuhuş yaptırıyordu. Buraya gelen erkeklere beni pazarlamaya çalıştı, ama ben kabul etmedim. Bir gün önce de beni 100 TL karşılığında bir erkeğe satmış. Evde bulunduğum sırada odaya giren bir erkek benimle zorla ilişkiye girmek istedi. Ben de başına su bardağını vurdum, başı yarıldı. Bağıracağımı söyleyince, adam beni bırakıp evden kaçtı. Dedeyle bu yüzden tartıştık. Beni satmayacağına söz verince barıştık. Bana iyi davranıyordu. Ama evde 4 kadına fuhuş yaptırıyordu. Jandarma eve gelmeden önce de 3 adam geldi, onlara beni de gösterdi. Beni yine satmak istemiş. Kendisinden şikayetçi oldum" diye konuştu.

10 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir