28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aida Yespica: Mesut'un başını yakmadım



Mesut Özil'in Real Madrid'den Arsenal'e gönderilmesine yol açtığı iddia edilen ve "Mesut Özil'in başını yakan güzel" denilen Venezuelalı model Aida Yespica, durumun hiç de böyle olmadığını söyledi. Mesut ile Milano'da çok mutlu bir gece geçirdiklerini anlatan Yespica, "Mesut sadece bir kez Milano'ya beni görmeye geldi. Real'den gönderilmesiyle benim bir alakam olamaz. Numarasını bile telefonumdan sildim" dedi.

Venezuela'nın eski güzellik kraliçesi 31 yaşındaki Aida Yespica, Mesut Özil transferinin ardından El Mundo gazetesinde çıkan iddialara ilişkin, yaklaşık 8 aydır yaşadığı Malibu'da İtalyan Sport Mediaset kanalına konuştu.

Mesut Özil'le 2 yıl önce tanıştığını söyleyen Yespica, "İlk olarak Madrid'de bir diskoda buluştuk. Daha sonra Mesut, sadece bir kez Milano'ya geldi. Onun Real Madrid'den ayrılmasıyla bir alakam olamaz. Benim için çılgın harcamalar yaptığı iddialarını da reddediyorum" dedi.

Yespica, Mesut Özil ile yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Madrid'deki buluşmamızın ardından birbirimize telefon numaralarımızı verdik. Bir gece sürpriz bir şekilde Mesut beni aradı ve 'Milano'dayım, görüşelim' dedi. Böylece buluştuk ve gizli saklı olmadan şehrin en ünlü mekanlarından birine akşam yemeğine gittik. Üstelik bu mekanın önü her daim fotoğrafçılarla doludur."

ÇOK MUTLU BİR GECE GEÇİRDİK

Özil'le çok mutlu bir gece geçirdiklerini belirten Yespica, "Çok eğlendik. Yarı İngilizce, yarı İspanyolca konuşuyorduk. Ancak o geceden sonra bir daha görüşmedik" dedi. Başarılı futbolcunun şu an başka bir kadınla çok mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Yespica, "Benim de öyle" dedi. Yespica, Özil'in kendisiyle bir geceliğine buluşmak için 18 bin Euro'ya özel uçak kiraladığı iddiasına ise, "Bunu nereden bilebilirim" diye yanıt verdi.

MESUT BENDEN ÇOK KISA

Başarılı futbolcunun, kendisi için sadece basit bir flört olup olmadığı sorulan güzel model, "Ben bunu sadece 'güzel bir arkadaşlık' olarak tanımlayabilirim. Ayrıca Mesut benden daha genç ve boyu daha kısa. Birbirimizi çok az görmüşken neden ortaya böyle aktüel olmayan ve eski iddiaları ortaya atıyorlar anlamadım" diye sözlerini sürdürdü.

SEVGİLİM ŞOK OLDU

Yespica, neden bu tarz dedikoduların içine çekildiğini ise, "Çünkü benim adım prim yapıyor" diye açıkladı. Güzel model, "Düşünün ki, Londra'dan iki gazeteci sevgilimi arayarak, Özil'le benim aramda ilişki olup olmadığını sormuş. Sevgilim şok olmuş bir şekilde bana baktı. 8 aydan beri bir an olsun ayrılmadan, 24 saatin her anını beraber geçiriyoruz. Bu yüzden bu haberler rahatsızlık verici" diye konuştu.

MESUT BEYEFENDİLİĞİNİ GÖSTERSİN

Mesut Özil'in numarasını da telefon rehberinden sildiğini ekleyen Yespica, "Mesut'ta da benim numaram yoktur. Çünkü değiştirdim. Bu haberlerle ilgili ondan da bir yalanlama gelmesini bekliyorum. Ancak o zaman beyefendiliğini göstermiş olur" dedi.

MİLYONER SEVGİLİYLE BERABER

Özil'le karşılaşması halinde ona selam vermekten çekinmeyeceğini ifade eden Yespica, "Bunu tabii ki yaparım. O benim arkadaşım" diye sözlerini sonlandırdı. Haberde ayrıca Yespica'nın, 350 milyon Euro'luk bir servete sahip olan finans uzmanı yeni sevgilisi Roger Jenkis ile birlikte Malibu'da yaşadığı belirtildi. 

10 Eylül 2013
Etiket; yespica, aida, mesut, özil, arsenal, real, madrid, manken, sevgili Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Gravürlerde yaşayan İzmir
Folkart'tan KSK açıklaması
En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Gayrimenkulcüler eylülü bekliyor
İzmir takımlarına örnek destek
Boyalık, sevgilileri bekliyor
İzmir’de tenis şöleni
Çiçekçiler Odası tepkili
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İzmir'de eğlencenin yeni adresi
Hala gergin
Bak Berkay'ın başına gelenlere!
Bir kadın istediği kadar....
Kötü Kadın Riri
1 Mayıs Cuma Günü İşte Benim Stilim'de Kim Elendi
Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti Sertaç Boztepe Kimdir?
Gonca Vuslateri Öpüşürken Yakalandı
Eksi 1 derecede böyle
Grammy'de şıklık yarışı
Bu yıl dantelli gelinlikler moda
İvana gelinlik giydi
Gülben Ergen'in Atatürk gafı
Kapak kızı Sinem
Asena Erkin yine şov yaptı
Tescilli güzeller İzmir'de...
Onlar da boşandı!
Deniz Seki'ye Bir Şok Daha!
Ebru Gündeş'ten Cevap
Reklam İçin Dudak Uçuklatan Ücret
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir