25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aşk ve Tango Karşıyaka'da



Türk Operası’nın uluslararası üne sahip ikizleri Didem ve Sinem Balık, aşkı ve tangoyu Karşıyaka’ya getiriyor. 28 Eylül Cumartesi günü Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak olan Balık kardeşler, yeni albümleri “Aşk ve Tango”yu İzmirlilerin beğenisine sunacak.

Mayıs ayında, Avusturya’nın başkenti Viyana’da AIDS’li çocuklar yararına düzenlenen, dünyanın en büyük balosu “Life Ball” da sahne alan Didem ve Sinem Balık Kardeşler, yeni albümleriyle Karşıyakalıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Aşk ve Tango” adını taşıyan albümleriyle aşk ve tango rüzgarı estirecek olan, operanın ikizleri 28 Eylül Cumartesi günü saat:21.00’de Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konsere tüm İzmirlileri davet etti. Dünyaca ünlü opera sanatçıları Didem ve Sinem Balık’ın aşkın büyüsünü tango ile buluşturacakları konserin biletleri Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nda satışa çıktı.

OPERANIN İKİZLERİ İZMİR DOĞUMLU

İzmir doğumlu Sinem ve Didem Balık, 1999’da Dokuz Eylül Üniversitesi devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Antalya Opera ve Balesi'nde Sinem Balık; Kálmán'ın Çardaş Prensesi operetinde, Slyva Varescu baş karekterini, Didem Balık; Verdi'nin La Traviata operasında Flora karekterini canlandırdı. Sanatçılar; 2000 yılında Konservatuvar Mezunları Derneği tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla Avusturya'ya gönderildiler.

Viyana'ya Prayner Konservatuvarı'na devam ettiler. 2003 yılında, Sinem Balık Viyana Devlet Opera ve Balesi Korosu'yla (Staatsoper) Salzburg Festivalin'de (Salzburger Festspile) 7 eserde söyledi. Didem Balık Teather an der Wien'de 2 ayrı eserde görev aldı. Sanatçılar, 2000 yılından beri "OperaTwins" olarak aralarında Avusturya ve Türk Cumhurbaşkanları, Benin Kralı, Viyana Eyalet ve Belediye Başkanları, Parlamenterler, prens, prensens ve kontların bulunduğu, dünyanın çeşitli şehirlerinde; Viyana, Linz, New York, Washington D.C., Antalya, Ankara, İstanbul, İzmir, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Galaz'da konserler verdiler. Viyana Belediye Sarayı, Birleşmiş Milletler, Hoffburg Sarayı, Türk Büyük Elçiliği, Düsseldorf Parlamentosu, Brüksel Avrupa Parlamentosu, Washington DC'de Stratmore Music Center, New York'ta 2006 ve 2008 Türk Festivali, Light House'da konserler yaparak beğeni topladılar.

7 dildeki repertuvar çeşitliliğiyle birçok uluslararası festivale katılan OperaTwins'in repertuvarlarında; Opera aryaları, duetlerinin yanı sıra, Broadway Müzikalleri, Operetler, Zarzuella, Film müzikleri, Türk bestecilerinden eserler de bulunmaktadır. Opera İkizleri hala Avusturya'nın Viyana şehrinde yaşamaktadırlar.

25 Eylül 2013
Etiket; Didem Sinem Balık, Aşk tango Karşıyaka, Didem balık, Sinem Balık, Karşıyaka Aşk ve Tango Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir