28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bale, Galatasaray'a karşı var mı?



Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Tottenham’dan rekor bir ücretle transfer edilen Gareth Bale’in, nerede istiyorsa orda oynatacağına vurgu yaparak, “Her yerde oynayabilir. Kendini nerede rahat hissediyorsa orada oynatırım” dedi.
Ancelotti, yarınki müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında Arbeloa’nın oynayabilecek seviyede olduğunu söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, “Bale de gerekirse bu maçta görev alabilir. Casillas da öyle. Casillas ve Diego ço iyi kaleciler. Casillas’ın sahip olduğu deneyim açısından Şampiyonlar Ligi’nde oynaması daha mantıklı. Ben yarınki maçta Casillas’tan çok iyi bir performans bekliyorum” diye konuştu.
Fatih Terim ile ikili ilişkilerinin çok iyi olduğuna değinen İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, “Fatih Terim ile herhangi bir sorunumuz yok. Gayet iyi bir teknik direktör. Etik açıdan Fatih Terim ve benim aramda herhangi bir sıkıntı görmüyorum” dedi.


“MESUT'UN AYRILMASI ETKİLEMEDİ”
Bir basın mensubunun, ‘Mesut’un takımdan ayrılışı sizi olmsuz yönde etkiledi mi?’ sorusu üzerine Ancelotti, “Mesut’un takımdan ayrılışı bizi etkilemedi. Bizde çok iyi oyuncular olduğu için bu eksikliği hissetmedik. Real Madrid her daim en iyi futbolcuları barındırır. Her zaman rekabet olan bir kulüptür. Şampiyonlar Ligi futbol için en önemli turnuva. Sürekli bunun içinde yer almaktan dolayı memnunum” ifadelerini kullandı.
Carlo Ancelotti, Galatasaray taraftarının çok ateşli olduğunu ve yarın bu seviyede çok önemli bir sınav vereceklerini de ayrıca belirtti.

“GALATASARAY MAÇINDA GOL SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ”
Sürekli Şampiyonlar Ligi’nde olmanın önemine değinen Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, “Bu kez Real Madrid teknik direktörü olarak sahada olmak beni heyecanlandırıyor. Takımdaki uyum zamanla yüzde yüze çıkacak. Bale, Ronaldo ve Benzema arasındaki uyum zamanla gelişecektir. Gol yollarında herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Uyum süreci sebebiyle bunu yakın zamanda çözeceğiz. Galatasaray maçında da gol sıkıntısı yaşamayacağız” şeklinde konuştu.

ISCO: “BURAYA KAZANMAYA GELDİK”
Real Madrid’in yeni transferlerinden Isco güçlü bir ekip olduklarına vurgu yaparak, “Yeni oyuncuların gelişiyle birlikte iyi bir oyun sergileyeceğiz ve başarılı olacağız. Çok çalışıyoruz. Kaybetmeyi hiç düşünmüyoruz. Buraya kazanmaya geldik. Galatasarayı’n önemli futbolcuları var. Hepsini biliyorum. Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir futbol oynuyorlar. Taraftarları da çok iyi. Biz elimizden geldiğince iyi bir futbol oynayacağız. İyi bir ekibiz. Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorilerindeniz. Bende elimden gelenin en iyisini yapacağım. Oyunda pozisyon gereği teknik direktörümün istediği her yerde oynayabilirim” dedi.
Bir basın mensubunun Casillas ile ilgili sorusu üzerine Real Madrid’li futbolcu Isco, şu şekilde cevap verdi: “Casillas ile ilgili herhangi bir sorunumuz yok takım olarak. İyi bir uyum içerisindeyiz. Takımda yüzde yüz uyum sürecine yaklaştı. Bunu da Villareal maçında gösterdik ama son anda maçı beraberlikle bitirdik” açıklamalarında bulundu.
Mesut Özil, takımdan ayrılmadan önce ona yardımcı olmaya çalıştığını dile getiren Isco, “Fakat o gitti Bale geldi. Takıma elimden geldiğince katkı sağlayacağım” şeklinde konuştu.
Galatasaray’da önemli oyuncular olduğuna dikkat çeken İspanyol futbolcu Isco, “Ben onları yakından tanıyorum. Ellerinden geldiği kadar çalışıp onları durduracağız” diye konuştu.
Real Madrid takımı, daha sonra ilk 15 dakikası basına açık yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

16 Eylül 2013
Etiket; Real Madrid Galatasaray, Carlo Ancelotti açıklama, Gareth Bale Galatasaray maçı, Ancelotti Fatih Terim, Real Madrid Ancelotti Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Galatasaray İspanyol ve İtalyan basınında
Real Madrid-Galatasaray maçının hakemi
İtalyanlar alay etti: Galatasaray'ı asfaltladılar!
Terim'e yöneticisinden şok ifadeler!
Real Madrid geldi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir