29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Balıkesirspor unvanını koruma peşinde



PTT 1. Lig'in lideri Balıkesirspor, pazar günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Deplasman yolculuğu öncesinde Balıkesirspor tesislerinde kurban kesildi. 


Balıkesirspor Kulübü Ergün Gür Tesisleri'nde düzenlenen kurban kesim törenine Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, teknik direktör İsmail Ertekin ve futbolcular katıldı. Kurbanlık koyunun hazır edildiği törende Kuran'ı Kerim okunup dua edildi. Duayı okuyan hoca Balıkesirspor Kulübü tesislerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Duanın bitmesini bekleyen Belediye Başkanı İsmail Ok, din görevlisine bunun bir tesis açılışı olmadığını hatırlatıp ikaz etti. Açıklama yapan belediye başkanı yanlış anlaşılmanın düzeltilmesini istedi. Hoca ise kendisine tesislerin açılışının yapılacağının söylendiğini ileri sürdü. İkaz üzerine yeniden dua edilerek kesilen kurbanın kabulü, kulüp ve takımın her türlü kaza, beladan korunması niyaz edilirken, geçtiğimiz günlerde antrenman yaparken geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki U19 futbolcusu Ali Gündoğan bir defa daha anıldı. Yapılan duaların ardından tekbir getirilerek kurban kesildi. Balıkesirsporlu futbolcular kurbanın kanından alınlarına sürerken yabancı oyunculardan Lalawele yaptığı hareket ile herkesi güldürdü. Kurbanın kanından alan Lalawele, Karikari'nin yanına giderek alnına sürdüğü kanla daha sonra tüm yüzüne sürdü. Lalawele ve Karikari'nin bu hareketi herkesi güldürdü.

TUNA AKTÜRK: "HADDİMİZİ BİLEREK OYNUYORUZ"
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 5'te 5 yapan Balıkesirspor'un üzerinde kem gözler olabileceğini, kulübün ve takımın nazarlardan, her türlü kaza ve belalardan korunması için dua edip Allah rızası için kurban kestiklerini söyledi. Başkan Ok, Balıkesirspor'a olan desteklerinin devam edeceğini, Spor Toto Süper Lig'i hedeflediklerini kaydetti. 
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk de takım olarak son derece iyi olduklarını, lige lider olarak devam ettiklerini, her maça tek tek hazırlandıklarını söyledi. 
Tuna Aktürk, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydederek, "Sonuçta her maçı biz tek tek düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Gaziantep deplasmanı var. Onunla da ilgili futbolcularımız gerekli hazırlıklarını yapıyorlar. Biz haddimizi biliyoruz, haddimizi bilerek oynuyoruz" dedi. 
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise takımın iyi durumda olduğunu, sadece Caner'in sarı kart sınırında bulunduğunu onun dışında ciddi bir sıkıntının bulunmadığını kaydetti. 
Deplasman fobilerinin olmadığını vurgulayan Ertekin, "Nişallah bundan sonraki maçlarda da hem sağlık açısından hem ceza açısından fazla problem yaşamayız" şeklinde konuştu. 

20 Eylül 2013
Etiket; balıkesirspor gaziantep büyükşehir belediyespor, maç hazırlıkları tamamlandı, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir