24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

"Başbakanımız, bana, bu işlerin içinde olmadığını söyledi"



Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun adaletli yönetilmediğini belirterek, "Sessiz duruyoruz, yarın maçlar başladığında bağırmaya başlayacağız çünkü adaletsizlikler aynen devam edecek" dedi.

Marriott Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Hacıosmanoğlu, "Gazze'de dünyanın gözü önünde çocukları dahi katleden gözü dönmüş insan müsveddelerine lanet yağdırıyorum" diyerek sözlerine başladı. Sakin bir kongre geçirdiklerini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Her şey sütliman. Yaklaşık bir sene önce burada yine mali genel kurulda konuşmuş ve Türk futbolunun ahlak ve adalete ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu düzen değişmeli demiştim. Geçen süre içinde hiçbir şey değişmedi. Sessiz duruyoruz, yarın maçlar başladığında bağırmaya başlayacağız çünkü adaletsizlikler aynen devam edecek. Türk futbolu adaletli yönetilmiyor, yönetilmeli. Hep Anadolu takımlarının hakları yeniyor. Çalan düdükler ve kalkan yanlış bayraklarla haklarınız yeniyor. Bunu değiştirmenin zamanı geldi. Türk futbolunu adil yönetecek yönetim kurullarının oluşumunda adil dağılım olmalı. 18 takım Anadolu'ya nasıl yayılıyorsa, yönetim ve kurullarına da bunu yaymak lazım. Kararlar çıkarken, 'neden hep aleyhimize karar çıkıyor?' diyebilmeliyiz. Bugün böyle bir federasyon ve yönetim yok. TFF Başkan Vekili, UEFA'daki toplantının çıkışında 'takımlar ceza almayacak, sevinçliyiz' diye açıklama yaptı. Ben de 'Biz başka ülkenin takımı mıyız? Kim suç işlediyse, cezasını almalı' dedim. Enteresan olan Türkiye'de herkese bir 'beyefendi korkusu' salınıyor. Sayın Başbakanımızın ismini kullanarak, onun yakınında, uzağında olan simsarlardan çok var. Her yerde 'Beyefendi böyle istiyor' diyorlar. Başbakanımız, bana, bu işlerin içinde olmadığı ifadesini kullandı. Kimse bu tarzda baskı yapmaya kalkmasın. Buna maruz kalan ve Başbakanımıza ulaşamayan varsa bana iletsin, ben ulaşırım" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu'nun ardından söz alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören de gelecek yıl seçim yapılacağını hatırlatarak, "Demirören federasyonundan memnunsanız desteklersiniz. Türkiye kadar demokratik bir ülke yok, herkes aday olabilir. Bizler Anadolu çocukları olarak her takımın arkasında olacağız. Kurullarımızda Anadolu kulüplerinden arkadaşlarımız var. Futbol, Anadolu ve büyük kulüpler diye ayrılmaz. Hepimiz Türk futbolu için mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

Bu arada delegelerin lobide sohbet ettikleri sırada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Otyakmaz'ın, "şike davası"ndan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Hacıosmanoğlu'na tepki gösterdiği ve kulüp olarak artık bunların dışında kalmak istediklerini söylediği öğrenildi.

TFF Olağan Genel Kurulu, konuşmaların ardından sona erdi.

21 Temmuz 2014
Etiket; hacıosmanoğlu, trabzonspor, tff, genel kurul, demirören, haberegeli, haberegeli.com Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Erkan Zengin Konuştu Herkes Şaşırdı
Erkan Zengin Geliyoor!
Trabzonspor En Kötü Dönemi
G.Saray ile Trabzonspor Takasta
Manisa'da birlik beraberlik
Seda Kaya tek aday
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir