28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bodrum'da baba vahşeti



Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde, boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi 37 yaşındaki Sergül İşli’nin evini pompalı tüfekle basan 47 yaşındaki Turan İşli, oğlu 17 yaşındaki Nazmi İşli’yi öldürdü, kızı 16 yaşındaki Ebru İşli ile kendisine engel olmak isteyen komşuları 29 yaşındaki Naci Özgün’ü yaraladı.

Jandarma, kaçan Turan İşli’nin yakalanması için çalışma başlattı. 'Yaralama' ve 'tehdit' suçlarından yattığı cezaevinden 8 ay önce çıkan Turan İşli, dün saat 16.00 sıralarında, bir yıl önce kendisine boşanma davası açan ayrı yaşadığı eşi Sergül İşli’nin Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi’ndeki evine geldi. Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine kızan Turan İşli, önce bağırmaya başladı, ardından elindeki pompalı tüfekle kapıya ateş etti. Bu sırada babasını sesini duyarak kapıya gelen kızı Ebru İşli, karnı ve kalçasından vurulup yaraladı.

Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren Turan İşli, oğlu Nazmi İşli’yi sürükleyerek 100 metre ilerdeki tarlaya götürdü. Burada baba- oğul arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında tüfeğini ateşleyen Turan İşli, oğlunu göğsünden vurup öldürdü, kendisine engel olmak isteyen eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün’ü de elinden yaraladı.

Turan İşli, daha sonra kaçtı. Olaydan 10 dakika sonra eve gelen Sergül İşli çocuklarını kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bodrum Devlet Hasatenesi’ne kaldırılan Ebru İşli ve Naci Özgün tedavi altına alındı. Yaralılardan Özgün’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

'DEVLET KORUYAMADI'

Gözyaşına boğulan Sergül İşli’yi çalıştığı evinin altındaki çamaşırhanenin sahibi Duygu Bilgin ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Jandarmanın ifadesine başvurduğu Sergül İşli, boşanma davaları süren eşinin bayramda çocuklarını yanında görmek istediğini belirterek, "Bayramdan önce 'Gelsinler, elimi öpsünler, affedeyim' dedi. Ancak, çocuklarım babalarını görmek istemedi. İki hafta önce de çocuklarımın yazın çalışıp kazandıkları parayı, yolda döverek zorla elllerinden almıştı. Beni de 'Seni başkasına yar etmem, öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Defalarca, kendisini hakkında şikayetçi olmuştum" dedi.

Duygu Bilgin de yanında çalışan Sergül İşli ile çocuklarının pırıl pırıl insanlar olduğunu belirterek, "Anne çok çalışkandı, baba ise hiçbir iş yapıyordu, alkolikti. Çocuklarının, eşinin kazandığı paraları ellerinden alıyordu. Çocuklarını ve eşini de dövüyordu. Sergül jandarmaya 4-5 kez şiddet ve ölüm tehdidi aldığı için suç duyurusunda bulundu. Bunun adına 'Devlet bir kez daha koruyamadı' demek doğru olur. Çocuklar, böyle bir babanın kurbanı oldu" diye konuştu. Jandarma, olayın ardından kaçan Turan İşli’nin yakalanması için çalışma başlattı.


Habere ait galeriyi görmek için tıklayın
16 Ekim 2013
Etiket; Turan İşli, Sergül İşli, Nazmi İşli, Bodrum evlat katili, Duygu Bilgin Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir