29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bursaspor: 1 - Kasımpaşa: 1




STAT: Atatürk

HAKEMLER: Cüneyt Çakır (xx), Bahattin Duran (xx), Tarık Ongun (xx)

BURSASPOR: Frey (xx)- Basser (xx), Serdar Aziz (xx), Civelli (xx), Taiwo (xx), Şamil (xx), Murat Yıldırım (xx), Kazım (xx), Tuncay (xx) (Dk.64 Musa Çağıran xx), Ferhat Kiraz (xx) (Dk.90+1 Batuhan), Pinto (xx) (Dk.82 Şener)

KASIMPAŞA: İsaksson (xx)- Elyasa (xx), Yalçın (xx), Ryan Donk (xx), İlhan (xx), Kerem (xx) (Dk.90+3 Barış), Castro (xx), Adem Büyük (xx), Scorione (xxx), Babel (xx), Malki (xx) (Dk.66 Viudez x) 

GOLLER: Dk.30 Pinto (Bursaspor), Dk.45 Scarione (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Scarione, Adem Büyük, Kerem (Kasımnpaşa), Civelli, Kazım, Şamil, Basser (Bursaspor)

Spor Toto Süper Ligin 12’nci haftasında Bursaspor, sahasında Kasımpaşa’la 1-1 berabere kaldı. 

2’nci dakikada Bursaspor’un kazandığı serbest vuruşu Taiwo kullandı. Serdar Aziz’in arka direkteki kafa vuruşunda top auta çıktı.

17’inci dakikada Bursaspor’un kullandığı serbest atışta Kazım topu kafa ile Civelli’ye aşırdı. Arjantinli’nin kafa vuruşunda top filelere gitti. Ancak Cüneyt Çakır, yardımcısının uyarısıyla golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

30’ncu dakikada Taiwo’nun soldan kullandığı serbest atışı kaleci İsaksson yumrukladı. Ceza alanı dışında Tuncay topla buluştu. Şutunda topa ayak koyan Pinto kaleciyi şaşırttı ve meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

43’üncü dakikada Civelli, ceza alanı dışında Kerem’i düşürdü. Serbest atışı Scarione kullandı top üst direği sıyırarak dışarıya gitti.

45’inci dakikada Bursaspor savunmasının yaptığı hatada topla buluşan Scarione’nin vuruşunda Serdar Aziz’e çarpan top kaleci Frey’i şaşırttı ve köşeden filelere gitti: 1-1.

53’üncü dakikada Donk’un pasında Castro’dan dönen topla Pinto haraketlendi. Vuruşunda top Yalçın’a çarparak kornere gitti. 

55’inci dakikada savunmadan çıkan uzun pasla Babel sağdan hareketlendi. Bursaspor ceza alanına girdi. Yerden vuruşunda kaleci Frey topu ayaklarıyla uzaklaştırarak gole izin vermedi.

70’inci dakikada Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmak istediği top Şamil’in önüne döştü. Şamil’in yaklaşık 25 metreden attığı sert şutu kaleci İsaksson'da kaldı.

71’inci dakikada Kasımpaşa’nın kazandığı serbest vuruşta Babel’in vuruşunda top auta çıktı.

87’inci dakikada Babel’in kale gönderdiği top kaleye paralel gitti. İlhan’ın vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten geri döndü. 

Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

BATALLA KADRO DIŞI

 

 Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan Kasımpaşa maçı sonrası açıklamada bulundu. Körüstan, Batalla'nın teknik heyet ve yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kaldığını açıkladı. 
Futbolcuları ve teknik heyeti Kasımpaşa maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek sözlerine başlayan Erkan Körüstan şöyle devam etti: "Bugün galip gelebilirdik, ama berabere kaldı. Bu da iyi bir durum. Batalla bize ihanet etmiştir. Teknik heyetin isteği ve yönetim kurulu kararıyla Batalla kadro dışı kalmıştır. Gerekli ceza uygulanacaktır. Batalla, Daum olduğu sürece oynamam demiştir. Batalla bizimle konuşur, teknik dikektör, arkadaşlarından ve şehirden özür dilerse bu takımın oyuncusudur. Psikolojik durumuna bağlarız ve tatlıya bağlanır. Kendisi bizimle temasa geçmiyor. Kendisine sesleniyorum; Herşey yeniden düzelebilir. Bugün Bursaspor gol attığında Batalla diye bağıranlar gerçek Bursasporlu değil. Batalla'nın İstanbul'da bir kulüple temas olduğu duyumu var. Bu tamamen menajer oyunu. Kesin bir şey yok ama böyle bir duyum var." 

 Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan Kasımpaşa maçı sonrası açıklamada bulundu. Körüstan, Batalla'nın teknik heyet ve yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kaldığını açıkladı. 
Futbolcuları ve teknik heyeti Kasımpaşa maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek sözlerine başlayan Erkan Körüstan şöyle devam etti: "Bugün galip gelebilirdik, ama berabere kaldı. Bu da iyi bir durum. Batalla bize ihanet etmiştir. Teknik heyetin isteği ve yönetim kurulu kararıyla Batalla kadro dışı kalmıştır. Gerekli ceza uygulanacaktır.

Batalla, Daum olduğu sürece oynamam demiştir. Batalla bizimle konuşur, teknik direktör, arkadaşlarından ve şehirden özür dilerse bu takımın oyuncusudur. Psikolojik durumuna bağlarız ve tatlıya bağlanır. Kendisi bizimle temasa geçmiyor. Kendisine sesleniyorum; Herşey yeniden düzelebilir. Bugün Bursaspor gol attığında Batalla diye bağıranlar gerçek Bursasporlu değil. Batalla'nın İstanbul'da bir kulüple temas olduğu duyumu var. Bu tamamen menajer oyunu. Kesin bir şey yok ama böyle bir duyum var." 

23 Kasım 2013
Etiket; bursaspor kasımpaşa maçı, bursaspor maç sonucu, batalla bursaspor, erkan körüstan Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


90 dakika bitti Bursaspor başladı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir