28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Cep telefonu talimatıyla protesto



Ülkü Ocakları Üyesi grup Kürtçe afiş bastıran MHP'li Fethiye belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı protesto etti.

Fethiye Belediyesi önüne siyah çelenk bırakılacağı haberi üzerine polis ekipleri bina önünde saatler öncesinden güvenlik önlemi aldı. Belediye personeli ve vatandaşlarla karşı karşıya gelmek istemeyen Ülkü Ocakları üyeleri, çelenk koymak için akşam saatlerini bekledi. Muğla'dan gelen üyeler, Fethiye Ülkü Ocakları üyeleriyle birleşerek saat 19.30 sıralarında belediye önüne geldi. Eylemden önceden haberdar olan Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın talimatı üzerine gruba, belediye güvenlik görevlilerince müdahalede bulunulmadı.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gürbüz, eylem sırasında cep telefonuyla konuştuğu kişiden aldığı talimatları sürekli gruba aktardı. Belediye binası önüne siyah çelek bırakan grup, daha sonra 'Bozkurt işareti' yaparak fotoğraf çektirdi.

Bahçeli: Gereği yapılacak
Bahçeli: Gereği yapılacak

'GENEL MERKEZİN TALİMATI ÜZERİNE GELDİK'
Burada açıklama yapan Cemil Gürbüz, parti tüzüğüne aykırı hareketten dolayı Behçet Saatcı hakkında soruşturma başlatıldığını hatırlatarak, MHP Genel Merkezi'nin talimatı üzerine belediye önüne siyah çelenk bırakmak için Muğla'dan Fethiye'ye geldiklerini söyledi. Son sözü genel merkezin söyleyeceğini belirten Gürbüz, "İnşallah hayırlı bir karar çıkar. Bizler herkesin malumu olduğu konudan dolayı buraya geldik. Çelengi bırakıp belediye binası önünden ayrılacağız" dedi.

'BURASI BDP'Lİ BELEDİYE Mİ?'

Grup üyeleri açıklamadan sonra 'Ülkücü hareket engellenemez' diye slogan atarak binanın önünden ayrıldı. Grup dağıldıktan sonra belediye görevlileri siyah çelengi alarak belediye binası içine götürdü. Bu sırada belediyenin önünden geçenler yaşananlara tepki göstererek, 'Burası BDP'li belediye mi?' diye bağırdı. Bağıran vatandaşı polis ve belediye personeli sakinleştirildi. Yaşananların ardından Ülkü Ocakları üyeleri ile Behçet Saatcı taraftarlarının karşı karşıya gelmemeleri için ilçede güvelik önemleri artırıldı.

SAATCI, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Behçet Saatcı ise Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı bayramlaşma töreni belediye bandosunun konseriyle başladı. Etkinlik, Başkan Saatcı ve belediye personelinin taklitlerinin yer aldığı tiyatro gösterisiyle devam etti. Başkan Saatcı, kendi taklidini kahkahalarla izledi.

'FETHİYELİLER SIKILMADIYSA, HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAZ'

Gösterinin ardından sahneye çıkan ve oyunculara övgü yağdıran Başkan Saatcı, partisinden ihraç konusu gündemdeyken böyle bir rahatlamanın iyi geldiğini söyledi. 15 yıldan bu yana belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Saatcı, "Şayet, saygıdeğer Fethiyeliler bizden sıkılmadıysa, bir 5 yıl daha onlara hizmetkârlık etmemize hiç kimse engel olamaz. Yeter ki Fethiyeliler bu anlamda irade buyursunlar. Biz hep beraber Fethiyelilere hizmet etmeye hazırız" diye konuştu.

10 AYDIR KAN AKMIYOR

Konuşmasında 10 aydır ülkede kan akmadığını da vurgulayan Başkan Saatcı, şunları kaydetti: 

"Ülkemize 10 aydır şehit cenazesi gelmemesinin rahatlığını yaşıyoruz. Gönül arzu ediyor ki ülkemizin değerlerinden taviz vermeden bu barış havası, konuşarak problemleri halletme alışkanlığı bütün ülkeye yayılsın ve problemlerimizi konuşarak medeni insanlar gibi çözmeye çalışalım. Bizler insanlarımıza hizmet vermenin, hizmeti verdiğimiz kesimden haz almanın keyfini hep beraber yaşıyoruz. Bu keyif almanın, heyecanın bittiği an biz bu işi bırakırız. Ancak ne sizin gözlerinizde ne de şu an bizde daha bu işin bitmediğini ben görüyorum. Bizler çıktığımız bu yolda tamam diyene kadar gittiğimiz yere kadar gideceğiz."

Başkan Saatcı Kültür Merkezi çıkışı personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında uzun kuyruklar oluşurken, Saatcı törene katılanlarla tek tek toklaşarak bayramlarını kutladı.

'AÇIKLAMA ZAMANI GELİNCE'

Yarım saat süren bayramlaşmanın ardından gazetecilerin ısrarına rağmen açıklama yapmaktan kaçınan Başkan Saatcı, süreci takip edip, gereken açıklamayı zamanı gelince yapacağını söyledi.

12 Ekim 2013
Etiket; Fethiye Behçet Saatcı, Fethiye ülkücü protesto, Kürtçe afiş Fethiye, MHP Başkan Kürtçe afiş Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Fethiye'de Tehlikeli Gerginlik
Türkeş'in mezarına da mı çelenk koyacaksınız?
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir