20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Çeşme'deki otelde yangın: 1 ölü



İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki 4 yıldız bir otelin çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yılbaşı eğlencesi için otelde bulunan 200 kadar müşteri, otel personeli ve itfaiye tarafından tahliye edilirken, dumandan etkilendiği belirtilen 61 yaşındaki Mehmet Coşkun kaldığı odada ölü bulundu.

Çeşme İlçesi Narlıca Dolaplıkuyu Mevkii’ndeki 4 yıldızlı Kaya Prestige Sunshine Otel’in çatı katında, bugün saat 08.00'de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otelde çalışan yaklaşık 30 personel, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verip, yılbaşını otelde geçiren yaklaşık 200 müşteriyi tahliye etmeye başladı. Büyük bir panikle uykularından uyanan müşteriler, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla oteli boşalttı. İtfaiye yangına müdahale edip güçlükle söndürdü.

Otel odaları kontrol edildiğinde, İzmir’den teknik rapor hazırlamak üzere otele geldiği belirtilen 61 yaşındaki Mehmet Coşkun’un cesedine ulaşıldı. Yangın sırasında oluşan dumandan etkilenip yaşamını yitirmiş olabileceği bildirilen Coşkun’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni itfaiyenin soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacak bilirkişi incelemesiyle belirleneceği belirtildi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

01 Ocak 2014
Etiket; çeşme otel yangını, çeşme yangın, mehmet coşkun çeşme Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 1 ) + Yorum Yaz
ilhan mehmetoğlu
Yanan otelin 2.kat 425 numaralı oda da kalan misafiriyim. otel tam bir fiyasko... yangın sabah 7.30 da başlıyor. Otel de yangın merdiveni yok otomatik yangın söndürme sistemi yok yangım sireni biz otelden 08.15 de çıktığımızda çalmaya başladı otel görevlilerin çoğu dışarı çıktığımızda sigara içip manzarayı seyrediyorlardı gürültüyü uyanıp olayı fark etmesek şimdi bizde ölmüş olacaktık. itfaiye 1,5 saat sonra geldi o bir buçuk saat sonra gelen itfaiye de değilmiş sonradan gördük ki çeşme belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünün sulama ekibi gelmiş. Olayda adı geçen İzmir den teknik rapor hazırlamak üzere otele geldiği belirtilen 61 yaşındaki Mehmet Çoşkun bey dışarıdan gelen biri değil otel personeliydi işe 4 gün önce başlamış ve sigortasız olduğunu öğrendik havalandırma tesisatı bozuk olduğu için odama çağırmıştım rahmetliyi bana havalandırmanın bozuk olduğu için reception dan bir tane daha oda kartı almamı küçük çocuğum olduğu için oda sıcak kalsın üşümeyin demişti rahmetlide hatta Bornova lıymış bende Bornova lı olduğum için baya bir sohbet etmiştik haberde geçtiği gibi dumandan zehirlenerek değil çatı katındaki odasından kaçmaya çalışırken yanan çatının üzerine düşerek yanarak ölmüştür. kendisine allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Jandarmanın olay anın daki tutumu felaketti benim odam yanmış hiçbir eşya kalmamış yukarıda odaya kalan eşyaları toplamak için geldiğimizde o karanlıkta eşyalarımı eksiksiz olarak teslim aldım diye yazı imzalatmaya kalktı yani anlayacağınız yılbaşı eğlencemiz hüsran ile bitti allahımıza binlerce şükür çoluğumun çocuğumun kendimin sağlığı yerinde fakat burada çok büyük bir sorumsuzluk ve ihmal vardır. otel yönetimi ve personeli sorumsuz davranmışlardır. Zaten jandarmadaki ifademde de belirtiğim gibi kendilerine maddi manevi dava açacağım... yukarıdaki yazan konunun doğrusu budur..
 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir