28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Delican, muhalefete yüklendi



AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican seçim döneminde muhalefet partisi temsilcilerinin kamu kurumları yatırımlarını eleştirerek siyaset yapmasına tepki gösterdi.

Delican, “İzmir’e hizmet amacıyla yapılan ya da çalışmaları devam eden yatırımları dolaşarak yalan yanlış bilgi veriyorlar. Eskiden bir okul inşaatı süresinde 4 – 5 bakan değişirdi. İnşaatları ağlama duvarına çevirenlere önerim Büyükşehir’in bitmeyen, zamanında tamamlayamadığı projelerin olduğu yere gitmesidir” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican muhalefet partisi temsilcileri ile bazı milletvekillerinin seçim döneminde kamu kurumlarının yatırımlarını eleştirdiğini belirtti. İzmir’e yapılan sağlık ve eğitim tesisleri başta olmak üzere ulaşım, sosyal hizmetler, güvenlik ve dini tesisler üzerinden bazı isimlerin siyaset yaptığını söyleyen Delican, kamunun kaynaklarının halka ulaşmasını engellemeye çalışanların olduğunu vurguladı. Delican açıklamasında şunları söyledi: “Ne yazık ki bir hizmet ortaya çıktığında fayda sağlayıp sağlamayacağına bakmadan doğrudan eleştirenler var. Bu zihniyet İzmir’e her hizmet yapıldığında ortaya çıkıyor. Bunun örneklerini birçok çalışmada yaşadık. Konak Tüneli, Çevre Yolu, şehir hastanesi ve sosyal tesisler bunlara örnektir. İzmirli hemşerilerimizin hizmetin önüne geçmeye çalışan bu yapılara ‘dur’ demesi gerekiyor. Bir takım STK ve istemezükçü yapılar muhalefetin güdümündeki belediyelerden besleniyor. Kimisi buradan bilgi, kimisi de kaynak sağlıyor. Hükümetin yaptığı yatırımlara dava açan, itiraz eden en başından olumsuz bakarak set çeken oda ve bazı derneklerin temsilcilerinin belediyelerde aktif görev yapan kişiler olduğunu görüyoruz. Bunların da kim olduğunu herkes biliyor. Son dönemde ayrıca seçim süreci içine girildiği için siyaset yaptıklarını zannedenlerin kamu yatırımlarını ziyaret ettiğini görüyoruz. Birisi hastane inşaatını gündeme getirirken diğeri bir okulun devam eden çalışmalarını ziyaret ediyor. Ya da ulaşımda kullanılacak bir yol, köprü ve tünel ile ilgili yalan yanlış bilgi veriyor. Ne hikmetse bazıları hemşerilerimize hizmet amacıyla çalışmaları sürdürülen tesisleri ağlama duvarına çevirmiş durumda. Bu ülke geçmişte bir okul inşaatı, hastane projesinin bitirilmesi süresinde 4-5 bakanın, müsteşarın değiştiği dönemleri gördü. Artık yarım kalan, temeli atılıp bırakılan bir hastane, patates deposu olarak kullanılan tünel inşaatları yok. İki de bir İzmir’de kamu kurumlarının projelerini ziyaret edenlere önerim İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin zamanında bitiremediği projelerin bulunduğu alanlara giderek yerinde görmesidir. Eksik iş, bitmeyen proje, süren inşaat görmek istiyorlarsa metro inşatlarına, sosyal kampüs alanlarına, ayda bir arızalanan teleferik tesislerine gitsinler. Orada her şeyi açık ve net görürler.”

07 Ekim 2015
Etiket; Bülent Delican, İzmir, muhalefet Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir