29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Drogba yorumcuların hedefinde



Sezona Emirates Cup'ta Arsenal ve Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye attığı gollerle müthiş başlayan Didier Drogba, Bursa'da oyundan çıkarıldığı için surat asınca, TV'deki futbol yorumcularının hedefindeki isim oldu.

Geçtiğimiz hafta Gaziantep karşısında sarı kırmızılı ekip adına sahanın en iyilerinden görünen Drogba, Bursa maçında da mücadelesini sürdürüyordu. Ancak oyunun ikinci yarısında sürpriz bir şekilde 11 numaralı tabela kalktı ve Drogba saha kenarına alındı. Oyundan alınışına çok net bir şekilde tepki koyan Drogba yerine giren Emre Çolak'ın yüzüne bakmadı ve ardından yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasına gitti. 


Drogba'nın çıkışı sonrasında Bursa'nın golü geldi ve sarı kırmızılı ekip, 3 puanın ikisini Bursa'da bırakmak zorunda kaldı. Bu durum doğal olarak moralleri bozdu ve maç sonu sarı kırmızılı soyunma odasında soğuk rüzgarlar estirdi. Yine alınan 1 puanın kritiği yapılırken bir kişi vardı ki kimseyle konuşmadı. Drogba sarı kırmızıl kafile ile İstanbul'a gelinceye kadar kimseyle konuşmadı ve suratı asık bir şekilde oturdu. 

Geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz krizi ile uğraşmak zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim bu kez de Drogba ile uğraşmak zorunda kalacak. 9 maçlık cezası sona eren Fatih Terim bir nebze rahatlasa da, bu hafta Bursa kadar zorlu bir deplasman olan Eskişehir maçı öncesinde Drogba'nın moralini toparlamak için çaba gösterecek gibi.

ÇİN'DEN GELDİN UNUTMA

 

 

u Rıdvan Dilmen de Drogba'nın oyundan çıkışıyla ilgili şu yorumu yaptı: "Drogba, artık sadece savunmada yardımcı olmaya ve sallanmaya başladı. Burak'la devam etmesi doğruydu. Geniş alanda oynayacaktı çünkü. Galatasaray, çok top kaybetmeye başlayınca Fatih Terim, orta sahayı 5'liyor ve Drogba oyundan çıkıyor. Drogba, surat asıyor. Asmayacaksın. Ben de olsam Fatih Hoca'yla aynı yapardım. Fatih Hoca, Drogba'yu çıkararak 1-0'ı koruyayım ve atarsam 2'yi atarım dedi."
"KİMSİN SEN?"
"Drogba demek ki Fatih Terim olmasa baska hocaya neler yapacak. Çin'den geldin sen Drogba, Chelsea'den değil. Kenarda oturucaksın sen, oynamayacaksın gerekirse. Drogba'dan şunu beklerdim. Kulübede oturmasını beklerdim. Arkadaşlarıyla birlikte Drogba oynamayacak, kenarda oturacak, oturmasını bilecek. Kimsin sen?"..

Rıdvan Dilmen:

"Drogba, artık sadece savunmada yardımcı olmaya ve sallanmaya başladı. Burak'la devam etmesi doğruydu. Geniş alanda oynayacaktı çünkü. Galatasaray, çok top kaybetmeye başlayınca Fatih Terim, orta sahayı 5'liyor ve Drogba oyundan çıkıyor. Drogba, surat asıyor. Asmayacaksın. Ben de olsam Fatih Hoca'yla aynı yapardım. Fatih Hoca, Drogba'yu çıkararak 1-0'ı koruyayım ve atarsam 2'yi atarım dedi.
Drogba demek ki Fatih Terim olmasa baska hocaya neler yapacak. Çin'den geldin sen Drogba, Chelsea'den değil. Kenarda oturucaksın sen, oynamayacaksın gerekirse. Drogba'dan şunu beklerdim. Kulübede oturmasını beklerdim. Arkadaşlarıyla birlikte Drogba oynamayacak, kenarda oturacak, oturmasını bilecek. Kimsin sen?"


Ümit Özat:

"Drogba Kuran-ı Kerim'de ayet mi tövbe haşa. Zamanında Hagi de çıktı Alex de çıktı maçın gidişatına göre bunlar olur yani. Drogba çıkmaz diye bir kanun da yok!"

 

26 Ağustos 2013
Etiket; drogba, rıdvan, dilmen, ümit, özat Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Biz yendik siz de yenersiniz
Manisaspor'da 2 isim kadro dışı
Aydınspor 1923 gelecek için ümitli
Balıkesirspor'lu Okan milli takıma seçildi
O Anları Anlattılar
İzmir'de Sel Sularına kapılan Ümit Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Ümit Milliler Avrupa Şampiyonu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir