19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

EMD İzmir Şubesi'nin görkemli yeni yıl kokteyli



Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi 24. kuruluş yıl dönümü ve yeni yıl kokteyli İzmir Kültürpark Doğaltaş Müzesi'nde gerçekleştirildi. Ege İhracatçı Birlikleri'nin desteğiyle düzenlenen kokteylde, doku kanseriyle mücadele eden modacı Emel Gözde Becerikli'nin tedavi masraflarının bir bölümünü karşılamak için başlatılan yardım kampanyası için tanıtım defilesi düzenlendi.

Geceye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ekonomi muhabirlerinin kentin gelişimi ve kalkınmasına büyük katkısının bulunduğunu söyledi. Kültürpark Doğaltaş Müzesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Kocaoğlu, “Ben de ekonomi okumuş ve hayatımın belli dönemlerinde ekonomiyle uğraşan bir kardeşinizim. 10 yıldır da İzmir’de ekonomiye 5 milyar lira kaynak harcayan bir belediyeyi yönetiyorum. Ekonomi muhabirlerinden bir isteğim var: İzmir’in 10 yıllık gelişmesini, Büyükşehir Belediyesi olarak ekonomiye katkı koyacak neler yaptığımızı, neler yapmamız gerektiğini haber yapsınlar ki, biz de kentte yaşayan insanların hayat standartını yükseltecek daha iyi işlere katkıda bulunalım” dedi.

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Genel Başkanı Turgay Türker ise EMD'nin güçlü bir kuruluş olduğunu, derneğin gücünü üyelerinden aldığını ifade etti. Haberin kolay hazırlanmadığını kaydeden Türker, "Haber kolay hazırlanmıyor. Her gün yağmur çamur demeden zor şartlarda hazırlanan haberler gazete sayfalarına ve televizyon ekranlarına taşınıyor" dedi.

2014 YILINDA GAZETECİLERİ YOĞUN BİR MESAİ BEKLİYOR

EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Albay da halen 116 üyesi bulunan EMD İzmir Şubesi'nin İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin ardından en çok faaliyet gösteren dernek olduğunu söyledi. Geceyi muhabir arkadaşlar ve haber kaynaklarıyla bir araya gelmek, haber kaygısı olmadan sohbet etmek için fırsat olarak gördüklerini belirten Albay, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle 2014 yılında gazetecileri yoğun bir mesainin beklediğini dile getirdi.

Gazeteci Mustafa Balbay’ın özgürlüğüne kavuşmasının ekonomi muhabirlerini de çok mutlu ettiğini söyleyen Albay, “Biz muhabirler olarak istiyoruz ki kimse gazetecilik yaptığı için hapse atılmasın, özgürlüğünden mahrum bırakılmasın. Çünkü üzüldüğümüz sadece bu mesleği sevdiği ve iyi yaptığı için bir insanın hayatının mahvedilmesi değil üzüldüğümüz onca gazetecinin hapiste olmasının genç arkadaşlarımıza verdiği “ayağınızı denk alın” mesajıdır. Umuyoruz ki ülkemiz gazeteciliğin parmaklıklar arkasına atıldığı bu zor günleri hızla atlatacaktır” diye konuştu.

BAŞARILI TASARIMCI EMEL GÖZDE BECERİKLİ’YE DESTEK

Ege İhracatçı Birlikleri'nin 2006 yılında gerçekleştirdiği 2. EİB Moda ve Tasarım Yarışması'nda "Childlike kreasyonu" ile birinci olan ve doku kanserinden 8.kez ameliyat olan genç moda tasarımcısı Emel Gözde Becerikli'nin 7 tasarımı Rönesans Ajans’ın desteğiyle düzenlenen bir defile ile tanıtıldı. Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’nin 24. Kuruluş Yıldönümü ve Yeni Yıl Kokteyli’ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, meslek odaları başkanları, bazı işadamı dernekleri, EMD üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’ne destek veren; Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, İzmir Ticaret Borsası, ESBAŞ, KİPA, PETKİM, İAOSB, Tükelmat A.Ş., Kaya Prestige Otel ve Dünya Gazetesi’ne teşekkür plaketi verilirken, 24. Kuruluş yıldönümü pastası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kesildi.

27 Aralık 2013
Etiket; ekonomi muhabirleri derneği, izmir emd gecesi, tolga albay, aziz kocaoğlu emd Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İZMİR'E MEGA PROJE
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
İZMİR'E TEKNOLOJİ ÜSSÜ KAZANDIRACAKLAR
İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
BABA HEDİYESİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
TAM KAPANMADA ZİNCİR MARKETLER TAM GAZ
Bitcoin makalesine uluslararası ödül
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Çalışmak bizi tüketiyor mu
Firmalara ihracat uzmanları geliyor
Emekliye temmuz zammı
EYT'de son durum ne
Zeytin güzel kokmalı
Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Fuar güzelleri görücüye çıktı
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir