28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ersun Yanal'dan itiraf



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal,  Salzburg'un kendilerinden daha hazır durumda olduğunu ancak son 30 dakika oynadıkları iyi oyunu her geçen daha üst seviye çekeceklerini, Fenerbahçe'nin üst tura çıkacağına inandığını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, Rakip bizden daha hazır. Biz 4 haftalık programdan sonra maça çıktık. Rakip ise 2 lig maçı oynadı. Rakip iyi takım. Son 30 dakikada oynadığımız oyunu çok daha yukarılara taşıyacağız. Amacımıza, hedefimize ulaşacağız” dedi.

Oyuncuların henüz tam olarak hazır olmadığına dikkat çeken Ersun hoca, “Oyuncularım henüz tam hazır, değil. Yeni kadro bizi sıkıntıya soktu. Sow iki haftadır bizimle çalışıyor. Raul, Alves de öyle. Yavaş yavaş ritim kazanıyoruz” diye konuştu.

Avrupa’daki her takımın kaliteli olduğunu belirten Ersun Yanal, “Biz çok daha iyi oynayacağız.. Gördüğünüz gibi Avrupa'da bütün takımla zor. Sert futbol oynuyorlar. Turu geçeceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Basın Toplantısı

Basın toplantısında ise Teknik Direktör Ersun Yanal, “4 haftalık sürecin ardından sahaya çıktık. Yeni başlıyoruz. Son 30 dakikadaki oyunun zamanını uzatmalıyız. İlerleyen haftalarda bunu gerçekleştireceğiz. İlk devreyi oynadık, ikinci devreyi Kadıköy'de oynayacağız. Fenerbahçe yoluna devam edecektir. Son 30 dakikadaki oyunu daha yüksek dakikalara çıkarıp yolumuzda devam edeceğiz. Sadece 4 haftadır birlikteyiz. Sow 2 haftadır bizimle beraber, Kuyt 3 haftadır, Yobo ve Raul 3 haftadır bizimler beraberler. Çok disiplinli, geçen seneden oturmuş bir kadroya sahip bir takımla oynadık” dedi.

Daha iyi olacaklarının altını çizen Ersun hoca, Oyunu kontrol etmek  ve kontrollü bir şekilde oynamak istedik, rezervleri saklamak planlı bir şekilde gitti. Her geçen gün daha iyi olacağız; tarih veremem ama çok daha iyi olcağız” diye konuştu.

Kadro seçimi ile ilgili soruya başarılı teknik adam, “Dörtlü orta saha tercih ettik, rakibin pozisyonuna göre plan yaptık. Alper oyundan çıkana kadar benim istediğim ritmi yerine getirdi. Rakibi izledik, disiplinli ve sistemli bir takım. Biz de tecrübeli ve iyi bir takımız. İki devreli bir maçın ilk devresi bitti, Kadıköy’de gerekeni alacağız, almalıyız” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin her maçı kazanabilecek kapasiteye ve kaliteye sahip olduğunun altını çizen Ersun Yanal, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Fenerbahçe kazanma arzusunu sahaya koyduğunda her maçı kazanabilir. İstediğimiz sistemi oynayabilecek karakterde oyuncularımız var. Kadıköy'de bunu gösterecekler. Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz ve Şampiyonlar Ligi’ne de kalacağız.”

01 Ağustos 2013
Etiket; ersun, yanal, salzburg, uefa, şampiyonlar, ligi, fenerbahçe, berabere Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu Göztepe iş yapar
Kızlar tarih yazdı
Hedefe doğru bir adım daha
Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
Spora siyaset karıştı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir