18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Eşini haşlayan kocaya müebbet hapis istemi



İzmir'de kıskançlık krizine girip, iki çocuk annesi 27 yaşındaki Şeyda G.'ye uyurken, kaynar su döküp haşladığı iddiasıyla tutuklanan 40 yaşındaki Mustafa G., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay geçen mayıs ayında, Karabağlar ilçesi Eskiizmir semtinde, meydana geldi. İddiaya göre Mustafa G., işten eve geç geldiği için kıskandığı eşi Şeyda G.'nin üzerine uyurken tencereyle kaynar su dökerek haşladı. Bununla yetinmeyip eşinin üzerine çıkarak yüzünü yumrukladığı ve yorganla boğmaya çalıştığı iddia edilen Mustafa G., onun kendisi hakkında şikayetçi olmayacağını söylemesi üzerine, işkenceye son verdi. Geçen yıl da eşine şiddet uygulamaktan ceza alan ancak bu cezası 5 yıl ertelenen Mustafa G., olayın ardından polise teslim oldu. Vücudunda ve yüzünde 3'üncü derece yanık oluşan ve hayati tehlikesi bulunan talihsiz kadın, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde yoğun bakıma alındı. Öfkeli koca ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Şeyda G., hastanede ifadesini alan polise olayı ayrıntılarıyla anlattı. Şeyda G., “Kendisi çalışmıyor, sürekli benden para istiyor. Çalıştığım masörlük işini de kendisinden izin alıp yapıyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim. Beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söyledi. Ben evde yokken iki çocuğuma da işkence uyguluyordu. Daha önce de bana şiddet uyguladı. Bu yüzden ceza aldı. Bunun kini olabilir. Artık dayaklarından bıktım. Olay günü yorgundum. Yatağa uzanıp yattım. Geceyarısı gözümü açtığımda, elinde tencere vardı. Birden tenceredeki kaynar suyu üzerime döktü. Ardından da yorganla yüzümü kapatıp, yumrukla vurmaya başladı. Şikayetçi olmayacağımı söyleyince, işkenceye son verdi. Bunu yapan bir insan olamaz. Elinden nasıl kurtuldum bilmiyorum. Allah yardım etti. Yakmadan önceki gün bana şahane mesajlar attı. 'Aşkım, bebeğim, yoğunsun, çalışıyorsun galiba. Aşkım sigaram yok, gelirken sigara al' diyor. Bu insan nasıl vicdana sahip? Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı, sanık Mustafa G., hakkında 'Kasten eşini öldürmeye teşebbüs” suçundan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanamsı için Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Sanık Mustafa G., önümüzdeki günlerde hakim önüne çıkacak. 



HAYATI DRAM 

17 yaşında iken Ayvalık'ta oturan ablası Fatma K.'ın yanına ziyarete giden Şeyda G., burada düğünlerde kameremanlık yapan G.B. ile tanıştı. Şeyda G., ile G.B.'nin nikahsız birlikteliği 5 yıl sürdü. Bu süre içinde 2 çocuk dünyaya getiren Şeyda G., için kabus dolu günler başladı. Sürekli şiddet gördüğü G.B. ile yolları annesi Mürüvet K.'yı bıçaklamasıyla ayrıldı. Mürüvet K., Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 kez ameliyat oldu. G.B. bu olay nedeniyle cezaevine girdi. İkinci eşi Mustafa G., ile 6 yıl önce beraber çalıştığı bir giyim mağazasında tanışarak evlenen Şeyda G., iki çocuğunu da yanına aldı. Fakat Şeyda için kabus dolu günler devam etti. İddiaya göre 2 yıl önce eşinin rızası ile masaj salonunda çalışmaya başlayan Şeyda G., sürekli kıskançlık krizine giren, çalışmayan ve sürekli kendisinden para isteyen eşi tartışmaları kötü bitti.

16 Eylül 2013
Etiket; kaynar suyla eşini haşladı, kıskanç koca Karabağlar, eski koca İzmir müebbet, eski koca hapis cezası Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir