28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe iltimas değil adalet bekliyor



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin 126. Sayısındaki Baş Yazısında, "Fenerbahçe kimseden iltimas beklemiyor, Fenerbahçe adil yargılanma, adalet bekliyor ve istiyor" dedi.

Aziz Yıldırım'ın yazısının tam metni şöyle:

Sevgili Fenerbahçeliler, Sizlerle birebir iletişim alanlarımdan biri olan dergi yazıma, son birkaç aydır istemeden de olsa ara vermiştim. Gündemin yoğunluğu nedeniyle yaşanan bu zorunlu ayrılığın ardından sizlerle yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bugünlerde tüm enerjimiz ve çabamız; Fenerbahçemizin hak ettiği platformlarda yer almasına yönelik çalışmalarımızı hayata geçirme amacı taşıyor. İki yılı aşkın bir süredir, sportif anlamda yaşadığımız başarıları bir yana bırakırsak, hiçbir spor kulübünün karşılaşmadığı ve karşılaşmayacağı zorluklarla karşılaştık; birliğimizle, inancımızla bugünlere ulaştık. O ilk günü anımsayarak, bugüne kadar neler yaşadığımızı düşünürsek hep birlikte büyük bir iş başardığımızı, sizlerin katkısıyla sayısız zafere, Avrupa'da başarıya imza attığımızı göreceksiniz.

Biliyorsunuz, UEFA Kurulları'nın kararına yönelik Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, yürütmeyi durdurma kararı alarak, ülkemizin güzide (!) spor hukukçularının ilmik ilmik ördüğü zemini yerle bir etti. Biz bu karara şaşırmadık, biz bu kararı bekliyorduk. Bu dakikadan itibaren sonuç ne olursa olsun ilk günden bu yana her platformda yüksek sesle tekrar ettiğimiz gibi; Fenerbahçe kimseden iltimas beklemiyor, Fenerbahçe adil yargılanma, adalet bekliyor ve istiyor.

Fenerbahçe; dini, dili, ırkı, düşüncesi, sempatisi, oyu birbirinden farklı milyonların rengidir. Ve bu renklerin tek bir sesi vardır. O da; tarihinin her bir yaprağına duyduğu inançtır, itibardır. Bu inançla, türlü ve imkansız gibi görünen engellerin aşılabileceğine dair sayısız örnek gösterdik, gösterdiniz. Bunun için sizlere yürekten teşekkür ederim. Varlığınızı hissetmek en büyük gücümüz oldu ve olacak. Sevgili Fenerbahçeliler, Yeni bir sezon başlıyor...

Her zaman olduğu gibi, Fenerbahçe olarak yarıştığımız tüm branşlarda zirve hedefiyle, gerekli sezon öncesi hazırlıkları, kadro yenileme çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Profesyonel Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Bir kez daha futbol sahalarıyla, spor salonlarıyla, konaklama ve dinlenme olanaklarıyla kulübümüze ait eşsiz bir tesiste yeni sezona hazırlanmanın gururunu yaşadık.

Yeni transferlerle daha da güçlenen takımımızda, Teknik Direktörlük görevini üstlenen Hocamız Sayın Ersun Yanal'a ve ekibine bu vesileyle bir kez daha Fenerbahçe Ailesi'ne "Hoş geldiniz" diyor, kendilerine başarılarla, kupalarla dolu bir sezon diliyorum.

Fenerbahçe Yönetimi olarak biz, hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz. Onlar, taşıdıkları kutsal formanın hakkını vermeye ve bize mutluluklar yaşatmaya devam edecekler. Biz de Fenerbahçe Yönetimi olarak her zaman onlara var gücümüzle destek olacağız.

Taraftarımızın da dillere destan gücü, desteği buna eklenecek ve Büyük Fenerbahçe Ailesi her zaman olduğu gibi tek yürek, tek yumruk tüm zorlukların üstesinden gelecek ve zirveye koşacak. Bu sezon futbolcularımızla, tribünlerin kenetlenmesine, tek ses, tek nefes olmasına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bunu başarabilirsek önümüzde kimse duramaz. Geçen sezon Avrupa'da finalin kapısından dönen, Türkiye Kupası'nı kazanan, 3 kulvarda 64 maç oynayarak tarihe geçen takımımız, bu sezon da ligde ve Avrupa'da zirveyi hedefliyor.

Burada bir parantez açarak, bu sezon Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker'den de apayrı bir performans beklediğimi, Sayın Obradovic ve son olarak Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza ile yenilenen kadroyla Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da başarıyı 'olmazsa olmaz' gördüğümü ayrıca ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, her sene olduğu gibi, yeni sezonda da tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Gelin bu hedeflere hep birlikte koşalım, el ele verelim, kenetlenelim. O zaman başarı kaçınılmaz olacak, Mayıs'ın rengi her branşta yine Sarı Lacivert olacaktır."

01 Ağustos 2013
Etiket; aziz, yıldırım, fenerbahçe, dergi, yazı, iltimas, cas, yargılama, hukuk, avrupa Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
İzmirli hemşirenin başarısı
İzmir uzlaştırıyor
2018 model gelinikler
Gelinliğin hikayesi yazılacak
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Bu Göztepe iş yapar
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir