18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe kongresi İzmir'i karıştırdı



Fenerbahçe kongre üyesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Aziz Yıldırım’ın açık farkla başkan seçildiği genel kurulda oy kullanmak için İstanbul’a gitmesi İzmirli taraftarları kızdırdı.

Altay, Bucaspor, Göztepe ve Karşıyaka taraftarları, sosyal medyada eleştirilerde bulundukları Kocaoğlu’nu İzmir kulüplerine sahip çıkmaya davet etti.

Altaylılar, "Sayın Kocaoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını davet ediyoruz", Bucasporlular, "İzmir’in sahipsizliğini bir kez daha anladık", Göztepeliler, "Sizi o koltukta oturtan Kadıköylüler ve Tokatlılar değil, İzmirlilerdir", Karşıyakalılar ise, "Sürekli işimiz İzmir, gücümüz İzmir sloganı kullanan Kocaoğlu, acaba hiçbir İzmir kulübünün kongresine katıldı mı?" yorumlarını yaptı.

Niyazi Konuşmaz (Altay Başkanı): "Şehrini, insanını kucaklayan, şeçildiği kentin takımını destekleyen başkan istiyoruz. İzmir takımlarının maçına gelmeyen belediye başkanı istemiyoruz. Benim oyumu da helalliğimi de alamazsın sen Kocaoğlu. Sana her yol İstanbul olacak bundan sonra."

Fatih Diniz (Karşıyaka Başkanı): "Aziz Kocaoğlu’nun Fenerbahçe’yi tutması, genel kuruluna katılıp oy kullanması kendi tercihidir. Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Ancak İzmir kulüpleriyle daha fazla ilgilenmesini de isterim."

Hüsnü Kaya (Bucaspor Başkanı): "Aziz başkanın bu konuda eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Ne zaman randevu istesek görüşüyoruz. Yasal açıdan yapabileceği her türlü yardımı yerine getirdiğine inanıyorum."

Hüseyin Altınbaş (Göztepe Başkanı): "Aziz Kocaoğlu’nun en azından futbolla ilgilendiğini öğrenmek beni memnun etti. Eminim ki biz de Süper Lig hedefimize ulaştığımızda aynı şekilde destek verecektir. Urla tesisleri için destek vermekten kaçmadı. Elinden geleni yapıyor."

06 Kasım 2013
Etiket; Aziz Kocaoğlu Fenerbahçe, Fenerbahçe kongresi İzmir, Niyazi Konuşmaz, Hüseyin Altınbaş, Fatih Diniz, Hüsnü Kaya Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Karşıyaka'da 2. Şimşek dönemi
Karşıyaka'da Diniz dönemi
Başkan Diniz futbolculara kızgın
"İzmir'i Süper Lig'e layık görmüyorlar"
Karşıyaka Osmanlı'yı gözüne kestirdi
Karşıyaka yönetimi yalnız bırakılmaktan şikayetçi
Başkan Göztepe’nin geleceğini anlattı
Karşıyaka, Maçlarını Buca Arena'da Oynayacak
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 1 ) + Yorum Yaz
Burak Yüksel
Açık gözlük buna denir. Kulüplerine gelir yaratamayan borç batağında yüzen başkanlar, oturmuşlar Kocaoğlu bizim futbol takımımıza belediye bütçesinden maddi destek sağlamıyor ama üyesi bulunduğu kulübün kongresinde oy kullanıyor diye başkanı suçluyorlar. Ohh ne ala. Bir belediye kamunun kaynağını sizin profesyonel bir futbol takımına niye aktarsın. O benim param, sen o parayı ne hakla profesyonel futbolcu transfer etmek için istersin. Belediyenin sporla ilgili görevi halkın,temiz bir çevrede spor yapmasını, gençliğin sporla iç içe sağlıklı bir yaşam sürdürmesini sağlamaktır. Bu da spor salonları, sahaları yapmakla amatör kulüplerin daha fazla vatandaşa ulaşmasını sağlamakla olur, öyle geçimini bu yolla temin eden profesyonellerin parasını ödemek için takımlara destek çıkmakla değil. O paraları bulmak, o kaynakları yaratmak sizin göreviniz saygıdeğer kulüp başkanları. İzmir Büyükşehir Belediyespor, Konak Belediyespor başta olmak üzere belediye spor kulüpleri hem binlerce çocuğa gence spor yapma imkanı sağlıyor hem de ülkenin bir çok olimpik branşta ihtiyaç duyduğu sporcuları yetiştiriyor. Belediyeler bunun yanında diğer amatör kulüplere de bildiğim kadarıyla sürekli malzeme desteği sağlıyor. Ee siz ne yapıyorsunuz ağlanmaktan başka. Yazık size...
 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir