19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe: Tarihi Rezalet



Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde bugün oynanan Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ve devre arasında sarı lacivertli yöneticilere yapılan saldırılarla ilgili bir açıklama yayımladı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden, "Tarihi rezalet" başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kadın Basketbol Takımımız ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi son karşılaşmasında yaşananlar Türk spor tarihinin utanç sayfaları arasında yerini almıştır. Öncelikle belirtmek isteriz ki, karşılaşmayı izlemek üzere Abdi İpekçi Spor Salonu'na giden yöneticilerimiz hiçbir Galatasaraylı yönetici tarafından karşılanmamış ve salona giriş yaptıkları sırada fiili olarak saldırıya uğramıştır.

Kasıtlı ve planlı olduğu anlaşılan bu saldırıyı engellemek adına hiçbir Galatasaraylı yönetici ve yetkili herhangi bir çaba sarf etmemiştir. Bu saldırıyla birlikte salona giren yöneticilerimiz protokol tribünü yerine, Galatasaraylı taraftarların arasında son derece korunaksız bir bölüme özellikle oturtulmuştur. Yöneticilerimiz karşılaşmanın ilk yarısını yoğun küfür ve hakarete maruz kalarak izlemiş, devre arasında ise yaşananlar korkunç boyutlara ulaşmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Mahmut Uslu yumrukla saldırıya uğramıştır. Galatasaraylı taraftarlar yöneticilerimizin üzerine bozuk para, çakmak, pil atmak suretiyle tacizlerini sürdürmüş ve yöneticimiz Sayın Hakan Dinçay'ın başına yabancı madde isabet etmek suretiyle kaşı yarılmıştır.

Çevik Kuvvet ekiplerinin devreye girmesi sonucu spor sahalarında bugüne kadar görülmemiş olası bir linçin önüne geçilmiş ve yöneticilerimiz yabancı madde yağmuru altında soyunma odasına alınmıştır. Bu akşam, Türk basketbolunun, Türk sporunun tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Galatasaray yönetimi karşılaşmanın en başından itibaren yaşananlar karşısında hiçbir önlem almadığı gibi, bu organize olayların da birebir sorumlusudur.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu yaşananları şiddetle kınıyor; yaşanan bu bariz şiddet eylemleri karşısında hiçbir önlem almayan ve bu kural tanımazlığa göz yuman Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve yönetiminin bu tavrını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçilmiş yöneticilerine ve delegasyonuna karşı girişilen bu alçak saldırıya ilişkin hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Galatasaray yönetiminin olaylar sırasındaki aczini ve provokatif tavırlarını da de hiç bir zaman unutmayacağımızı başta Galatasaray camiası olmak üzere herkesin bilmesini istiyoruz."

05 Mayıs 2014
Etiket; fenerbahçe açıklama, odeobank galatasaray Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Başbakandan flaş Fenerbahçe açıklaması
Aydınlar: Aziz Yıldırım iftira atıyor
FBTV Aziz Yıldırım'ın seçim kampanyasını yürütüyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir