25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Gediz Üniversitesine Vali övgüsü



İzmir Valisi Mustafa Toprak, Gediz Üniversitesi’ne övgü yağdırdı. Toprak, “İzmir’in ve ülkemizin yüzakı böyle bir üniversiteyi kazandıran eğitim gönüllüsü hayırseverlere teşekkür ediyorum. İnsanlık bu kurumlarla yücelecek” dedi

Gediz Üniversitesi, Seyrek’teki kampüsünde geleneksel iftar programı düzenledi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kocabaş, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, rektörler, sivil toplum örgütü yöneticileri, bürokratlar, gazete temsilcileri, tanınmış işadamları, sanayiciler ve üniversite kurucuları iftara katıldı.

Vali Mustafa Toprak, Gediz Üniversitesi’nin 4 yıl gibi kısa sürede İzmir’in ve ülkemizin yüzakı konumuna geldiğini ifade etti. Toprak, bağışlarla eğitime başlayan Gediz’in örnek bir başarı öyküsü olduğuna dikkat çekti, şunları söyledi: “Böyle bir üniversiteyi kurup bu noktaya getiren İzmirli eğitim gönüllüsü hayırseverlere teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Eğitime bu katkılar olmasa, gençlerimizi Atatürk’ün çizdiği muasır medeniyetlere ulaşma hedefi doğrultusunda yetiştiremeyiz. Bu bilim kurumları, insanımıza değer verdiğimizi, gençlerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırladığımızı bizlere gösteriyor. Ne mutlu ki İzmirimiz birbirinden güzide üniversitelere sahip. İnsanlık, bu kurumlarla yücelecek.”

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, elde ettikleri başarının sırrı olarak sadece eğitimi ve geleceği düşünerek bir araya gelebilmeyi gösterdi.

Kavuk, şöyle konuştu:

“İzmir’e, Ege’ye, ülkemize ve insanlığa en değerli katkının eğitimle yapılacağını bilen İzmirli eğitim gönüllüleri olarak el ele verdik. Gediz’in temelleri, toplum yararı düşünülerek ve hiçbir kamu kaynağı kullanılmadan atıldı. Arkadaşlarımızın bağışlarıyla Ege’nin en büyük vakıf üniversitesi kampüsünü ülkemize kazandırdık. Şimdi de yine onların destekleriyle Çiğli’ye dünya çapında bir sağlık kampüsü kuracağız. Bizler için yaşamımızdaki en büyük mutluluk ve gurur kaynağı Gediz Üniversitesi’dir. Bu kurum, ülkemiz ve geleceğimiz için gerçekleştirilmiş en güzel, en anlamlı sosyal sorumluluk projelerinden biridir. Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.”

Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik de geçen 4 yılda tüm hedefleri tutturduklarını dile getirdi. Prof. Dr. Çevik, “Beş yılda 5 yıldızlı kampüs, 5 yıldızlı eğitim, 5 fakülte ve 5 bin öğrenci planlamıştık. Tüm bunlara 4 yılda ulaştık. Şimdi yeni hedeflere yürüyoruz. Lisans eğitimi için üniversitemize öğrenci gelen ülkelerin sayısı 52’den 70’e ulaşacak. Ülkemize ve üniversiteler şehri İzmir’e ne kadar katkıda bulunabilirsek, kendimizi o kadar başarılı ve mutlu kabul ederiz” dedi.

01 Ağustos 2013
Etiket; gediz, üniversite, seyfullah, çevik, izmir, vali, toprak, iftar, abdullah, kavuk Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir