29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Gerçek bir Galatasaraylı olarak...



Engelliler Haftası etkinliği kapsamında engelli vatandaşlarla halı saha maçına çıkan AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray'ın şampiyonluğuna çok sevindiğini ifade etti.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen halı saha maçına siyasiler, sanatçılar ve engelli aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) halı sahasında düzenlenen etkinliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Zelkif Kazdal, AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman, AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Olimpiyat Şampiyonu milli halterciler Halil Mutlu ve Şeref Eroğlu, Kızılcahamamspor Başkanı Erkan Özbey, sanatçı Faik Öztürk ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) üyeleri ile engelli aileleri katıldı.

Etkinlik kapsamında ilk maçta ünlülerden oluşan karma takım ile bedensel ve zihinsel engelliler ampute futbol takımı karşı karşıya geldi. İlk maçı özel sporcular 4-3 kazandı. İkinci maçta ise işitme engelli ampute takımına karşı AK Parti Türkiye Siyasal Şampiyonları takımı mücadele etti. 6-6 berabere biten karşılaşmada dostluk kazandı.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Etkinlik öncesi gazetelerin sorularını cevaplayan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Diyarbakırspor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un isim hakkıyla Süper Lig’e taşınması iddialarını değerlendirdi.

Şükür, "O durum ortaya atılan bir şey. Bizim tarafımızdan değil. Konuşulan başka bir şeydi, başka bir şekle dönüştü. Açıkçası onun üstüne bir şey söyleme gereği duymadık. Bugün gelişen hiçbir şey yok. Öyle bir şey yok, daha farklı bir formatta bir şey var" ifadelerini kullandı. "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı forma ile sahaya çıkan Hakan Şükür, Galatasaray 19. şampiyonluğunu değerlendirdi.

Şükür, "Gerçek bir Galatasaraylı olarak çok sevindim. Ben bir futbol severim, futbolu yorumluyorum. Açıkçası önemli bir vizyon çizdiler, önemli bir başarı yakaladılar ve hak ettiler. Gerek Avrupa’da, gerek ligde Fenerbahçe ile inanılmaz bir yarış içerisindeydi. Diğer takımlarımızın buna katılım gösterdiği günler geldiğinde inanıyorum ki Avrupa’da çok daha büyük başarılar gelecektir. Diğer takımlarımızın büyük takımlarımızı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür, Şampiyonlar Ligi finaline yönelik ise, "Alman takımları olunca favori çok zor. Yaklaşık 5 senedir önemli bir ivme yakalayan Borussia Dortmund’un başarısını önemsiyorum. Benim dileğim inşallah Dortmund kazanır. Eğer imkanlar el verirse orada olmak isterim" ifadelerini kullandı.

08 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir