19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Göztepe yönetimden Altay'a tepki



Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Göztepe ile lige tutunma çabalarını sürdüren Altay, yarın 56. kez karşı karşıya gelecek.

Şimdiye kadar 23'ü Süper Lig olmak üzere 27 kez aynı ligde yer alan Altay ile Göztepe, liglerde 55 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Altay'ın 23, Göztepe'nin 13 galibiyeti bulunurken, 19 maç da berabere tamamlandı. Altay'a karşı 9 Eylül 1979'da kazandığı maçtan sonra 15 maçta 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Göztepe, rakibini ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmıştı.

Ligde 22. haftada haftada 19 puanla düşme hattında bulunan Altay ile 44 puanla lider Bandırmaspor'un 3 puan gerisinde bulunan Göztepe Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacak. Göztepe taraftarına 4 bin 200 biletin ayrıldığı müsabakayı sarı-kırmızılılar açık tribünde izleyebilecek. Açık tribün biletleri 50, kapalı tribün biletleri ise 51 liradan satılacak.

PROTESTO EDECEK

Göztepe Kulübü 2. Başkanı Fatih Dalan yaptığı açıklamada, rekabetin dostluktan geçtiği düşüncesine olan inançlarıyla ligin ilk yarısında Altay ile oynadıkları karşılaşmada rakip taraftara yüzde 5 kontenjan sınırı koymadan biletlerin 5 liradan satıldığını belirtti.

İzmir futbolunun birbirini destekleyerek gelişeceğine olan inançlarının Altay yönetim kurulunun açık tribün biletlerinin 50 liradan satılacağını açıklamasıyla bir kez daha zarar gördüğünü bildiren Dalan, şunları kaydetti: "Bu zihniyete sahip yöneticilerle İzmir futbolunun ilerleyemeyeceği düşüncesini taşıyorum. İzmir futbolunun geldiği bu noktada Göztepe olarak tüm inançlarımıza ve değerlerimize sahip çıkarak İzmir futbolunun gelişmesi ve kısır çekişmelerden kurtulması adına sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu doğrultuda Göztepe Yönetim Kurulu olarak yarın oynanacak Altay maçını protokol tribünü yerine açık tribünde taraftarımızla omuz omuza izleyeceğiz."

Kriz Çözüldü

Altay ile Göztepe arasında bugün oynanacak İzmir derbisi öncesi, 50 lira olarak açıklanan bilet fiyatı, Göztepe'den sonra Altay taraftarlarından gelen tepkiler üzerine 20 liraya indirildi. Dün Göztepe Başkanvekili Talat Papatyave, İkinci Başkan Fatih Dalan, Altay Başkanı Aslan Savaşan'ı ziyaret etti. Hem Göztepe hem de Altay camiasından gelen tepkiler nedeniyle bilet ücretini 20 liraya çektiklerini belirten Başkan Savaşan, "Göztepe taraftarlarına açık tribünün açılması konusunda haksız eleştiriler yüzünden bilet ücretini 50 liraya olarak açıklamıştım. İki camiadaki dostlarımızdan gelen çağrı üzerine hata yaptığımızı farkettik ve indirim yaptık. Dostluk ve centilmenliğin hatırlanacağı bir maç olmasını diliyorum" dedi. Göztepeli yöneticiler Papatya ile Dalan ise dostluğun sürmesi temennisiyle Altay Başkanı Savaşan'a teşekkür ederek Göztepe flaması hediye etti.

17 Şubat 2015
Etiket; Altay, Göztepe, derbi Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
Göztepe'de transfer şekilleniyor
Halil 3 yıl daha Göztepe'de
Borges imzayı attı
Göztepe Borges'i alıyor
Titi Göztepe'de
İyi futbola devam
Traore imzayı attı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir