29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Hacıosmanoğlu'ndan yeni bombalar



Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, genç yıldızları Yusuf Erdoğan'ı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sezon başında istediğini, öte yandan Fenerbahçe ile kurumsal bir sorunlarının olmadığını ancak CAS'ın gerekçeli kararının ardından harekete geçeceklerini, sahte çürük raporuyla askerden kaçmış birisinin hala başkan adaylığının konuşulmasını anlayamadığını söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelen Hacıosmanoğlu,  CAS'ın gerekçeli kararlarından sonra UEFA'nın harekete geçerek müdahalede bulunabileceğini  gelecek hafta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir görüşme yapacağını ve yol haritasının belli olacağını dile getirdi.

Hacıosmanoğlu, 2010-2011 sezonu şampiyonluğu konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na henüz başvuru yapmamalarına ilişkin ise, "Niye başvurmayacağız, vurmaz olur muyuz. Her şeyi hazırlayıp ondan sonra başvuracağız. Başvuru yaptın mı kupayı alacağız. Avukatlarımız çalışıyor. Millet düşünüyor ki biz oturuyoruz. Dilekçeyi yaz, cevabını al. Hazır muamele olsun. Şimdi müracaat etse ne olacak ki. Reddetmeyecek pozisyona götüreyim, başvuru yapacağız" diye konuştu.

"FATİH TERİM YUSUF'U BİZDEN İSTEDİ"

 

1461 Trabzon'dan kadrolarına kattıkları Yusfu Erdoğan'ı teknik direktör Fatih Terim'in istediğini belirten Hacıosmanoğlu, "Fatih Terim, 10 milyon avroya Galatasaray'a sol açık aldı. Ondan önce Yusuf'u bizden istedi. Verseydik 10 milyon avroluk adam değil, Yusuf orada olacaktı. Bizim iyi oyuncularımız var. Hoca da onları yavaş yavaş adapte edecek" ifadesini kullandı.

"BOSİNGWA'YA İNGİLTERE'DEN 3,5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF VAR"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sezon transfer ettikleri Bosingwa'ya İngiletere'den talip olduğunu aktararak, "Bosingwa ve Malouda'nın bonservis bedeli ödemedik. Gençlerbirliği'ne ise Aykut Demir'in bonservisi konusunda henüz ödeme yapmadık. Malouda gibi önemli, yıldız bir oyuncu Trabzon'a geldi, daha önce gelmiş miydi? Bosingwa, 31 yaşına yeni girdi, 2 tane Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu var. Bosingwa sakatlığı nedeniyle daha oynayamadı. Ama İngiltere'den 3,5 milyon avroluk teklif var. İsterseniz verelim" diye konuştu.

Malouda'nın Trabzonspor'u dert edindiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Sorumluluğu biliyor. Bir şeyler yapmak istiyor. Buraya geldim, paramı alıyorum yatayım diyen biri değil. Kendisine boş oldun mu bir gün eğlenirsin dedik. 'Benim eğlenmeye vaktim yok, şampiyon olalım sonra eğlenelim. Dağlara çıkalım' diyor" şeklinde konuştu. Gelecek yıl kadroda 4-5 tane yabancı oyuncu transferi olacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, "11'in dışında olacak yabancı oyuncunun durmasının manası yok. Belki uçuk paralar vereceğiz ama karakteriyle oyunuyla bizim genç oyuncularımıza da katkı yapacak. 5 milyon avro para ver tribünde otursun olmaz. Trabzonspor'da daha değişimdeyiz. Yapılanmaya geçmedik. Allah nasip ederse onu da yapacağız" dedi. Kulübe 20 milyondan fazla bir girdi sağladıklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'u faizden kurtarmak istiyorum. Benim derdim kulübü faizden kurtarmak" açıklamasında bulundu.

"ÇÜRÜK RAPORLA ASKERDEN KAÇAN BAŞKAN OLUR MU"

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe ile kurumsal bir sıkıntılarının bulunmadığını vurgulayarak, "Mehmet Ali Aydın o takımını başına gelsin, Trabzonspor-Fenerbahçe dostluğunu herkese gösterelim. Fenerbahçe'nin yüzde 95'ide Aziz Yıldırım'dan muzdarip ama 'niye tutuyorsunuz' dediğimiz zaman da kimse kıpırdamıyor. Sahte çürük raporu ile askerlikten kaçmış bir adamı Fenerbahçe camiası hale başında tutuyor da adaylığı konuşuluyorsa, bu bizim ayıbımız değil. İstanbul'da sohbet ettiğimi basın mensuplarına söylüyorum. Bunu nasıl hala manşet yapıyorsunuz. Sahte çürük raporu ile askerlikten kaçan bu adamı örnek mi gösteriyorsunuz? Ben utancımdan hayrata bile inmem, köyde dururum" şeklinde konuştu.

15 Eylül 2013
Etiket; İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor, Aziz Yıldırım, Şike Davası, Yusuf Erdoğan Fatih Terim, Malouda, Bosinngwa, Şike Davası, CAS gerekçeli kararı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Erkan Zengin Konuştu Herkes Şaşırdı
Aziz Yıldırım Şike Davası!
Erkan Zengin Geliyoor!
Trabzonspor En Kötü Dönemi
G.Saray ile Trabzonspor Takasta
Manisa'da birlik beraberlik
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir