19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Haftanın iddaa tahminleri



Beşiktaş - Trabzonspor : KG Var : 1.50

Mersin deplasmanında 5 gol atarak fantastik lige bir başlangıç yapan Beşiktaş, 'bu sene de iyi işler çıkaracağım' mesajını taraftarlarına verdi. Bu hafta kendi seyircisi önünde daha hazır olmayan Trabzonspor'a karşı yine baskılı oynayacaklardır. Avrupa defterini erken kapatan ve zor da olsa Bursaspor'u yenmeyi bilen bordo mavililer ise, Beşiktaş deplasmanında gol bulacağını düşünüyorum. "KG Var" seçeneği ilk tercihim.

Galatasaray - Osmanlıspor : ÜST : 1.30

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı artı ve eksiler, bu sezon başında da devam ediyor. Çok pozisyon veriyor, tecrübeli isimleri ile sonuca da gidebiliyor. Ligin yeni ekibi Osmanlıspor'a karşı da bu tipde bir karşılaşma bekliyorum. Taraftarlar bol gol görecektir.

Rizespor - Fenerbahçe : H2 : 2.60

Kadrosuna birçok yıldızı katarak takım içinde rekabetin en üst seviyede yaşandığı Fenerbahçe'de, Atromitos galibiyeti ile moraller de yükseldi. RvP'nin ilk 11'de başlamasını beklediğim karşılaşmada sarı lacivertli ekip skora rahat ulaşacaktır. Handikap oranı da gayet cezbedici.

Verona - Roma : 2 - 1.50

Verona - Roma mücadelesi Serie A'da sürpriz beklemediğim bir karşılaşma olacak. Güçlü kadrosunu Salah, Dzeko gibi yıldızları kazandıran Roma, hazırlık dönemlerinde İspanyol takımlarına karşı oynadığı futbol ile lige hazırım mesajını verdi. Geçen sene ligin orta sıralarında bitiren Verona deplasmanında 3 puana ulaşacaktır. İkinci tercihim ise üst olacaktır.

West Bromwich - Chelsea: H2 : 2.55

Kupada Arsenal'e kaybederek sezona çok kötü başlayan Chelsea, ligin ilk haftasında Swansea beraberliği ve en son da geçtiğimiz hafta M.City'e 3-0 kaybederek büyük hezimet yaşadı. Bu sezon da şampiyonluğun en büyük favarileri arasında olan Chelsea'nin silkinme karşılaşmasında WBA'ya konuk oluyorlar. Bu sezon düşme adayları arasında gösterilen rakibi karşısında handikabı rahat aşacağı yönündeyim.

Toplam Oran : 19,40

@serhanstrike

Sekolig diyor ki...

 

Beşiktaş – Trabzon : 1 - 1.45

Sezona güzel bir başlangıç yapan Beşiktaş bu hafta Trabzonspor'u taraftarı önünde geçecektir. Geçen hafta Şenol Güneş'in takıma ne kadar etki ettiğini gördük. Beşiktaş'ın yerli yıldızları yeni hocalarıyla kendine gelmiş görüntüsü verdi. Trabzonspor ilk hafta Bursaspor'u yenmesine rağmen henüz hazır bir görüntü vermedi. İki takımı kıyasladığımızda Beşiktaş daha ağır basıyor.

Bursa – Gaziantep : 1 - 1.20

Sezona sıkıntılarla başlayan Gaziantep bölgede yaşanan siyasi sorunlar nedeniye transfer de yapamadı. Ligin ilk haftası kendi evinde Kasımpaşa'ya karşı 10 kişi oynamasına rağmen uzun süre dayandı ancak 80'den sonra 3 gol yedi. Elyasa'nın yokluğunda savunma hattı sıkıntı yaşayacaktır. Yine sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve yıldızlarını Fenerbahçe'ye kaptıran Bursaspor geçen hafta Trabzon deplasmanında değerlendiremediği fırsatlarla kaybetti. Bu hafta kendi evinde Gaziantepspor'u yeneceklerdir.

Galatasaray – Osmanlıspor : H1 - 1.75

Sivas deplasmanında 1 puanı zor da olsa kurtaran sarı kırmızılılar taraftarı önünde rahat kazanacaktır.

Kayseri – Torku Konya : İY 0 - 1.80

Kayserispor maça hızlı başlamak isteyecektir. Ancak hem hazır bir takım olmaması hem de Aykut Hoca'nın takımlarının kontrollü futbol stiliyle bu baskıyı atlatacağını ve maçın kısır geçeceğini düşünüyorum. Seyircisiz oynanan karşılaşmada ilk yarısının 0 ya da maç sonucunun alt seçenekleri değerlendirilebilir.

Rize – Fenerbahçe : KG Var - 1.40

Geçen hafta Ankara'da son dakika golleriyle ve olaylı bir şekilde galip gelen Rizespor, bu hafta evinde yaptığı transferle ses getiren ancak avrupa yorgunu Fenerbahçe karşısında gol bulacaktır. Pereira'nın ilk lig deplasman maçında nasıl bir kurguyla sahaya çıkacağı merak konusu. Yıldızlarıyla Fenerbahçe de bir şekilde gol bulacaktır belki de kazanacaktır. Ancak 'kg var' daha mantıklı bir seçenek gibi gözüküyor.

Toplam Oran:7,67

@OzenSerkannn

17 Ağustos 2015
Etiket; OzenSerkannn, iddaa, tahmin, Lig, serhanstrike, iddia Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
Kızlar tarih yazdı
Hedefe doğru bir adım daha
Kaf Kaf direniyor
Göz Göz sonunu getiremedi
Spora siyaset karıştı
Pınar Karşıyaka zor virajda
İki sevindik, bir üzüldük - MAÇ ÖZETLERİ
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir