29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Hem proje hem İK zirvesi



Gençler, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor adeta bir koltukta iki karpuz taşıyorlar. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İnsan Kaynakları Kulübü ile Endüstri Mühendisliği Topluluğu el ele verdi. İzmir ve çevresindeki firmalar için üretilen projeler ile özgeçmişlerin insan kaynakları yetkililerine verildiği, mülakatlara katıldıkları canlı bir etkinlik ortaya çıktı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Endüstri Sistemleri Topluluğu  ilk proje fuarını gerçekleştirdi. Son sınıf öğrencileri, firma temsilcilerine şirketler için hazırladıkları projelerini sundu. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arslan Örnek, “Etkinliğin amacı bölümün İzmir ve çevresindeki firmalar için gerçekleştirdiği projelerin tanıtılması, sanayi ile bağlantıların artırılmasıydı. Kulüplerin böylesine bilimsel bir çalışmayı şenlik havasında iyi bir organizasyona dönüştürmelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

İnsan Kaynakları Kulübünün hazırladığı bölümde ise Hugo Boss şirketi işe alım süreçleri başta olmak üzere şirket tanıtımını gerçekleştirdi. Ardından daha önce yaptığı CV elemesine istinaden işe alım mülakatı gerçekleştirdi.  İkinci konuk şirket ise Unilever idi. Oldukça talep gören sunumu öğrenciler dikkatle dinledi.

İnsan Kaynakları Kulüp Başkanı Hande Ödev “Amacımız mezuniyetten sonraki iş seçiminde öğrencilerin daha bilinçli bir şekilde başvuru yapmasını ve sektörde öncü şirketleri daha yakından tanımasını sağlamaktı” şeklinde konuşarak, İzmir Ekonomi Üniversitesinde bu organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Bosch, CMS Jant ve Makine Sanayi A.Ş., Coca-Cola İçecek, Delphi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Egeria, ESHOT, İnci Akü, Kansai Altan Boya Sanayi A.Ş., Philip Morris, Renkler Makina Yedek Parça, Türk Tuborg, TAV, JTI Türkiye,  Akzo Nobel, Unilever, DYO, BİMAR, Hugo Boss, Tesco Kipa, ve IAS şirketlerinden yetkililer öğrenciler  ile buluştu. Etkinlik kapsamında Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencileri bitirme projelerini posterlerle sundular. Günün sonunda en iyi üç poster seçildi. Birinciliği Karmaşık bir üretim planlama sürecinin analiz ve optimizasyonu posteriyle Bosch proje grubu (Melda Aytekin, İlayda Kurtuluş, Sevim Seferoğlu, Gözde Akdeniz ve Nihat Aydın) kazandı. İkinciliği Yalın üretim tekniklerinin uygulamaları posteriyle Philip Morris ekibi (Yeşim Deniz Özkan, Ece Akbil, Aytunç Serdal ve Gizem Halil) aldı. Üçüncülüğü ise Depo yerleşim optimizasyon projesi  posteri ile Kansai Altan ekibi (Keremcan Coşar, Adil Oğuz ve Ceren Bayat) aldı.

10 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir