28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Hizmetin siyaseti olmaz



K.Menderes Havzası'ndaki Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mahalle ve ilçe merkezlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi; muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Başkan Kocaoğlu, hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını belirterek, “Oy veren de, vermeyen de benim vatandaşım. İsterse bana sıfır oy çıksın, yine vatandaşımın hizmetini yapacağım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 sonrası hizmet sınırlarına bağlanan bölgelerde başlayan yatırımları incelemek için çıktığı Küçük Menderes turu kapsamında Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'ı ziyaret etti. İlk olarak Ödemiş Seyrekli'de açılan su kuyuları ve 8 km'lik içme suyu hattını inceleyen Başkan Kocaoğlu, bölgede İZSU tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'te Türk Hava Kurumu'ndan kiralanarak Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi'ne dönüştürülen binayı gezdi. Başkan, ilçedeki Beşgöz Caddesi ve Menderes Caddesi arasında yapılan kavşak düzenlemesi ile Şehit Adnan Menderes Bulvarı'ndaki yol ve tretuvar çalışmalarını inceledi. Büyükşehir ekiplerinin vatandaşların talebi üzerine Atatürk büstü yaptığı Kurucuova köyüne de uğrayan Başkan Kocaoğlu, köylülerle bir süre sohbet etti. Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı şunları kaydetti: “Gittiğimiz hiçbir yerde, hiçbir köyde, mahallede, ilçede ayrım yapmadım. Oy veren de, vermeyen de benim vatandaşım. İsterse buradan bana sıfır oy çıksın, yine vatandaşımın hizmetini yapacağım. Oy verenden de, vermeyenden de Allah razı olsun. Biz herkese hizmet etmek zorundayız. Çünkü İzmirlinin bir tane Büyükşehir Belediye Başkanı var. Hesabımız da, kitabımız da hizmet. Geçtiğimiz dönem Büyükşehir'e bağlanan 10 ilçenin ova yollarının yüzde 95'ini bitirdik. Ben Bayındır'ın yollarını asfaltlamaya başladığım zaman, orada AKP'li belediye başkanı vardı. Hizmetin siyaseti olmaz.”

ŞANTİYE MÜJDESİ

30 Mart 2014 sonrası Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan 430 köyle birlikte yaklaşık 600 köye hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “İyi niyetle, samimiyetle çalışıyoruz. Daha önce bağlanan ilçelerimizde ne yaptıysak Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'da da yapıyoruz. Çok şükür imkanlarımız var. Küçük Menderes'te büyük bir bölge şantiyesi kuracağız. Orada asfalt şantiyesini de faaliyete geçirip çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız” diye konuştu.

MUHTARLARI DİNLEDİ

Ödemiş'in ardından Beydağ'a geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün makamında ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, muhtarların taleplerini ve sorunlarını dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgenin kalkınması adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Kent Koleji çatısı altında açtığı İpek Kozası El Ürünleri Kursu’nu da ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, kursiyerler ve eğitmenlerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin kaybolmaya yüz tutan ipekçiliğin bölgede canlandırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamındaki eğitim ve üretim çalışmalarını yerinde inceledi, talep ve önerileri dinledi.

BALIKÇILAR TALEP ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, köylerden gelen talepler üzerine geliştirilen prefabrik cami projesinin Kurudere'de hayata geçirilen ilk örneğini de yerinde gördü. Köy halkının büyük beğenisini toplayan projenin ihtiyaç olan diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Kocaoğlu, bu proje sayesinde taleplere çok hızlı bir şekilde karşılık verebileceklerini söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçedeki ziyaretleri kapsamında Beydağ Barajı'ndaki balıkçılarla da bir araya geldi. Beydağ Su Ürünleri Kooperatifi'nin isteği üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin baraj gölü kıyısında kurduğu soğuk hava deposunun da faaliyete geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren balıkçılar Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ettiler.

Başkan Kocaoğlu Karaoba mahallesinde yapımı süren ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin köylerdeki düğün salonu, yemek ve taziye yeri ile pazar gibi her türlü sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak çalışmayı da yerinde inceledi. Kiraz’da asfalt sevinci İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beydağ'ın ardından Kiraz ilçesine geçerek Yeniköy, Haliller, İğdeli, Akpınar ve Bahçearası mahallelerini de ziyaret etti. Bahçearası’na ulaşımı sağlayan 6 km uzunluğundaki yola Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sathi kaplama çalışmasını inceleyen Başkan Kocaoğlu'na bölgedeki vatandaşlar teşekkürlerini sundu.

06 Ekim 2015
Etiket; aziz kocaoğlu, izmir, Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir