16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir'de +1 Şenliği



MEDYASPOR

Altınordu'nun, Ulusal Down Sendromu Derneği ile birlikte organize ettiği Altınordu +1 Şenliği, cumartesi günü düzenlenecek. Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’ndeki yenliğe 400’e yakın Down Sendromlu birey ve aileleri katılacak.

Çocuklar, saat 13:00’te başlayacak şenlikte portatif sahalarda futbol oynayacak, penaltı atacak, langırt masaları ve basketbol ve özel alanlarda spor yapacak, çuval, yumurta taşıma ve sandalye kapmaca oyunlarıyla eğlenceli bir gün geçirecek.

Ulusal Down Sendromu Derneği Başkanı Sami Altunel, Altınordu Yönetim kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticisi Elif Savut, Ulusal Down Sendromu Derneği Gençlik Komitesi Başkanı Ayçe Karagöz, Başkan Yardımcısı Bora Kırlıoğlu, Altınordu U11 ve U12 Takımı’ndan Tayfun Tatlı ile Fırat Arslan, organizasyonla ilgili bugün İzmir Gücü Spor Vakfı’nda basın toplantısı düzenlediler.

Altınordu A takım oyuncuları, basın toplantısına imzalı bir forma göndererek sürpriz yaptılar. Altınordu Yöneticisi Barış Orhunbilge, İzmirlileri bu önemli güne katılmaya davet ederek, “Altınordu, misyonunda (sporu sevdirmek) yazılı olan ve sadece bu yönüyle bile Türk futbolundaki diğer kulüplerden ayrılan canlı bir organizmadır. Bu canlılığını ise toplumun her kesimiyle kurduğu sıcak diyaloglara borçludur. Arkadaşlarımız bugüne kadar çeşitli ve sadece İzmir’de değil ülkemizde bile eşine rastlanmayan etkinliklerin altına imza attılar. Uluslararası U12 Cup, Sait Altınordu Ligi, Beytullah Baliç Ligi, İsmet Orhunbilge Ligi, Sömestr Cup, Mahkumlar arası futbol turnuvası, İzmir Fuarı’ndaki çocuk kulübü, Fuar konseri, beslenme semineri gibi etkinlikler, bizim İzmir’le ortak paydamızı oluşturdu. Down Sendromlu çocuklarımızla ilgili cumartesi günü yapacağımız şenliği ise, Altınordu’muzun bu süreçteki en büyük gurur kaynağı olarak görüyorum” dedi.

Ulusal Down Sendromu Derneği Başkanı Sami Altunel, derneğin ülkemizdeki farkındalığı artırmak amacıyla etkinlikler düzenlediğini vurgulayarak, “Altınordu ile el ele el ele vererek gerçekten çok güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Baştan Seyit Mehmet Özkan olmak üzere bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Altınordu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticisi Elif Savut, Altınordu +1 Şenliği’ne 400’den fazla kişinin katılacağının altını çizerek, “Şirketleşmenin ardından yaptığımız etkinliklerin en güzel ve en anlamlısını düzenliyoruz. Bu nedenle çok heyecanlıyız. Down Sendromlu bireylerle birlikte çok eğlenceli bir gün geçireceğiz” yorumu yaptı.

Ulusal Down Sendromu Derneği Gençlik Komitesi Başkanı Ayçe Karagöz ve Başkan Yardımcısı Bora Kırlıoğlu da Down Sendromlu bireylerin seslerinin her gün daha fazla çıktığını söyleyerek, “Yapacağımız halen daha çok şey var. Farkındalık etkinliklerimizi artırıyoruz. 2014 yılı için ana odağımızı (Okula gitmek istiyoruz) olarak belirledik. Herkese tavsiyem, Down Sendromlu bireyleri düşleri ve amaçları için cesaretlendirin” diye konuştular.

19 Mart 2014
Etiket; altınordu down sendromu, ayçe karagöz, elif savut, bora kırlıoğlu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Soma'ya Ücretsiz Spor Okulu
Aykut Kocaman'dan İlginç Sözler
Artı 1 Şenliğinde Büyük Coşku
Acun Ilıcalı'ya Sürpriz
Altınordu ve DEÜ'den bir ilk: Mahkumlar arası futbol turnuvası
Altınordu Down Sendromlular için yürüdü
Göztepe ve Altınordu'nun efsaneleri buluştu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir