18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir'de Dehşet, Taksi Şoförünü Öldürdüler!



İzmir'in Bornova İlçesi'nde, iki kişi, müşteri gibi bindikleri taksinin şoförü 59 yaşındaki Hüseyin Sever'i tabancayla öldürdü. Yapılan incelemede şoför Sever'in parasının gasp edilmediği belirlenirken, 2 şüphelinin olay yerinden kendilerini bekleyen başka bir taksiyle kaçtıkları ortaya çıktı.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Doğanlar Mahallesi 1410 Sokak'ta meydana geldi. Balçova'da bulunan Dokuz Eylül Hastane Taksi Durağı'na bağlı çalışan Hüseyin Sever, 35 T 6936 plakalı taksisine binen kimliği belirsiz 2 kişiyi Bornova İlçesi'ne götürdü.

Burada bir sokağa giren Hüseyin Sever, aracı durdurdu. Taksiden inen iki kişi, henüz belirlenemeyen şoför koltuğunda oturan Hüseyin Sever'i tabancayla öldürdü. İki şüpheli sokak içeresinde kendilerini bekleyen bir başka taksiye binerek uzaklaştı. Hüseyin Sever'in taksisi yerin eğimli olması nedeniyle kayarak 50 metre ileride bir firmanın önünde durdu. Firmanın gece bekçisi, silah seslerini duyması ardından, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, taksi şoförünü, araçta kanlar içinde buldu. Polisin haber vermesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Sever'in olay yerinde öldüğü belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, taksi ve çevresinde inceleme yaptı, Hüseyin Sever'in cebindeki paraların alınmadığı anlaşıldı.

TAKSİMETRE 43 LİRADA KALDI

Olayı bildiren bekçinin ifadesine başvuran polis, çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, taksimetresinde 43 lira yazılı olan taksinin kent içinde nerelere gittiğini tespit etmek için, GPS kayıtları üzerinden çalışma başlattı.

Hüseyin Sever'in birlikte çalıştığı oğlu Ali Osman Sever'in ve durakta bulunan diğer taksi şoförlerinin de ifadesine başvuruldu. Sever'in cesedi olay yerindeki incelenme ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Taksi şoförünün planlı bir cinayete kurban gittiği üzerinde duran polis ekipleri, emekli olan 4 çocuk babası Hüseyin Sever'in, neden ve kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek için çalışmaların sürdüğünü bildirildi.

 

900 LİRAYI ALMAMIŞLAR
Bornova'da kullandığı taksinin içinde tabancayla vurularak öldürülen şoför Hüseyin Sever'in cebindeki 900 liraya dokunulmadığı ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk babası Sever'in, uzun yıllar esnaf olarak çeşitli işler yapıp, emekli olduğu belirtildi. İki yıldır da taksi şoförlüğü yapan Sever'i, kimin ve neden öldürdüğünün belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.


900 LİRAYI ALMAMIŞLAR


Bornova'da kullandığı taksinin içinde tabancayla vurularak öldürülen şoför Hüseyin Sever'in cebindeki 900 liraya dokunulmadığı ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk babası Sever'in, uzun yıllar esnaf olarak çeşitli işler yapıp, emekli olduğu belirtildi. İki yıldır da taksi şoförlüğü yapan Sever'i, kimin ve neden öldürdüğünün belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

18 Mayıs 2014
Etiket; taksi şoförü cinayeti, hüseyin sever, ali osman sever, taksici cinayeti izmir, bornova taksi cinayet Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir