19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kaf-Kaf'ta kılıçlar çekildi



Karşıyaka'da Erdal Acar'ı temsilen yönetime giren Devrim Acar, yönetimin kendileriyle ilgili yaptığı, 'Destekleri resmi sponsorluk sözleşmesiyle olsun, yoksa bu iş biter' açıklamasına tepki gösterdi.

Futbol takımının PTT 1. Lig maratonunun başlamasına 2 gün kala yapılan açıklamanın manidar olduğunu belirten Devrim Acar, "Taraftar bizi istediği sürece bir yere gitmeyiz. Ama artık Başkan Ali Erten ve ekibiyle kılıçlar çekildi. Meydanı onlara bırakmayacağız. Erdal Acar'ın kulübe desteği sürecek ve Süper Lig sözünü tutacağız. Yönetimin yerinde olsam istifa ederdim" dedi.

Kulübe nakit ödemeler ve senetlerle birlikte toplam 15 milyon TL kaynak aktardıklarını söyleyen Acar, "Biz sponsor değiliz. Tüm ödemeler bağış olarak benim tarafımdan yapıldı. Normalde tesislerin önünden geçmeyecek futbolcuları takıma kazandırdık. Transferleri hocamızın isteğiyle bizzat ben yaptım. Yönetim dünkü açıklamayı, 'Alacağımızı aldık, çekip gitsinler' diye yapmış olabilir. Hukuk kuruluyla muhatap olacağımız söyleniyor. Ali Erten daha yönetime seçilmeden transfer yasağı için ödeme yaptık. O zaman hukuk yoktu şimdi mi var. Bunlar apartman yönetcisi bile olamazlar" diye konuştu.

"BAŞARI FATİH DİNİZ'İN VE YAŞAR'IN"

Necati Ateş ile sözleşme imzaladıkları sırada yönetimin kapı kapı gezerek 500 bin liralık borcu kapatmak için borç aradığını dile getiren Acar, "Gelip efendi gibi biz bu parayı bulamadık deseler di, onu da verirdik. Belki de şimdi onun kompleksini yaşıyorlardır. Basketbol takımına gelecek olursak, geldiğimiz ilk günden itibaren takımın başarısında katkısı olan herkesi defalarca takdir ettik. Bu yönetimin içinde olmama rağmen üstüne basa basa diyorum ki, bu yönetimin bu şampiyonlukta en ufak bir payı yoktur. Bu başarı Fatih Diniz döneminin başarısıdır. Bu takımın kurulmasında sponsor olarak en büyük etken Selçuk Yaşar ve Yaşar Holding'dir. Erdal Bey, defalarca kulüp üzerinden Selçuk Yaşar ve Yaşar Holding'den randevu talep etmesine rağmen yönetim inatla görüşmeyi engelledi" dedi.

300 BİN LİRALIK MESAJ

Pınar KSK'nin şmpiyonluğu sonrası 6 Temmuz günü Cumhurbaşkanı'na yapılan ziyarete de değinen Acar, "Bizler bu ziyarette kulübümüze ne destek alırız diye onun peşindeydik. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından salon sözü verildi, stadın önü açıldı. Kulübün menfaatleri için yapılmış bir toplantıydı. Ziyaretin gerçekleştiği 6 Temmuz günü bize 300 bin liralık para yatmıyorsa, Ufuk Hoca saraya girmiyor diye mesaj geldi. 300 bin lirayı yatırmazsanız saraya girmiyorum diyen birisi KSK'li de, buna çanak tutan yöneticiler KSK'li de ben mi KSK'li değilim. Erdal Acar bu kulübe 15-16 milyon lira destek verdi. Böyle bir şey olabilir mi? Biz hemen 300 bin lirayı Selim Çınar'ın hesabına geçtik. Sonra o paraya ne oldu bilmiyorum. Bu mu KSK sevgisi" diye belirtti.

15 Ağustos 2015
Etiket; Karşıyaka, Devrim Acar, Ali Ertan, Erdal Acar, KSK Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


KARŞIYAKA'DA KENTSEL YENİLEME HAMLESİ
Karşıyaka'da yoga buluşması
Elfida hayaline kavuştu!
Pınar Karşıyaka Campbell'i aldı
Folkart'tan KSK açıklaması
Folkart-KSK gerginliği
Başkan 'Bisiklet kenti' diyor ama...
Karşıyaka'da tramvaylı günler
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir