19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Nisan Şampiyonu Fenerbahçe



Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların önünde çıktığı Çaykur Rizespor karşısında 0-0 eşitlikle biten maçın ardından puanını 68'e yükselten Sarı-lacivertliler, 19. şampiyonluğuna uzandı.

19. şampiyonluğunu ilan eden Sarı-lacivertliler saha ortasında toplandı ve büyük bir sevinç yaşadı, çalınan şarkıyla futbolcular göbek attı. Futbolcular maçın ardından Başkan Aziz Yıldırım ile selfie çektirdi. Daha sonra soyunma odasına giden Fenerbahçeli futbolcular, sahaya "Mayıslar sizin olsun, biz Nisan'da şampiyonuz" yazılı tişörtlerle sahaya çıktılar.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Hakemler: Tolga Özkalfa, Cem Satman, İsmail Şencan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt (Dk. 72 Alper Potuk), Emre Belözoğlu (Dk. 82 Selçuk Şahin), Sow, Emenike (Dk. 65 Webo) Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Kıvanç Karakaş, Deniz Kadah, Sylvestre (Dk. 90+1 Aykut Akgün), Ümit Korkmaz (Dk. 46 Eren Albayrak), Lualua (Dk. 90+3 Tevfik Köse)

Sarı kartlar: Dk. 23 Viera, Dk. 44 Deniz Kadah, Dk. 88 Kağan Söylemezgiller (Çaykur Rizespor), Dk. 42 Emenike (Fenerbahçe) Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçeli futbolcular, ilk açıklamalarını yaptılar.

Futbolcular şunları söylediler;

ALPER POTUK "Bu benim ilk şampiyonluğum. İnşallah da son olmayacak. Bu şampiyonluk Başkanımız Aziz Yıldırım'a hediye olsun"

BEKİR İRTEGÜN "Biz çok çektik. Bu şampiyonluğu biber gazı yiyen, suçlanan herkese armağan ediyorum. Bu şampiyonluğumuz da diğerleri gibi tertemiz. Taraftarlarımız dolayısıyla kutlasınlar"

HASAN ALİ KALDIRIM "Şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutluyum"

ALVES "Tekrar şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Umarım Fenerbahçe ile daha fazla şampiyonluk yaşarız. Bu şarkılarla şampiyonluk kutlamak çok güzel"

VOLKAN DEMİREL"Bu şampiyonluk 3 Temmuz sürecinden beri yaşadığımız zorlukları unutturacak .Bu şampiyonluğu Fenerbahçe için hapis yatan ve tekrar yatıcak olan başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan ediyoruz."

EMRE BELÖZOĞLU " 3 senedir yaşadıklarımız ortada, Herkes her şeyın farkında.Bu şampiyonluk başta başkanımız olmak üzere tüm camimıza armağan olsun.

CANER "Böyle bir senede çok önemli bir şampiyonluktu. Çok çalıştık ve bu başarıyı hak ettik"

KUYT "Bu fantastik ve bu tarihi kulübün parçası olduğum için çok mutluyum" SOW

"Çok zorlu bir sezon geçirdik.Hiç kolay bir sezon olmadı.Ama Allah'a şükür şampiyonuz"

SELÇUK ŞAHİN "Camiamıza,taraftarımıza,Başkanımıza bu şampiyonluk hayırlı olsun. Bu benim 5. şampiyonluğum, nice beşinci şampiyonluklara inşallah"

ERSUN YANAL"Fenerbahçe oynadığı bu futbolla bu şampiyonluğu hak ettiler.Taraftarın verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz.Emeği geçen herkese çok teşekkürler"

MEHMET TOPAL "2 yıldır bu camianın içindeyim. Şampiyonluğu hakettik. Bu şampiyonluk başkanımıza, camiamıza armağan olsun"

GALATASARAY'DAN JET KUTLAMA

Galatasaray Kulübü, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ezeli rakibi Fenerbahçe'yi kutladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"2013-2014 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanan Fenerbahçe Futbol Takımı'nı kutluyor, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe camiasına sevgilerimizi yolluyoruz."

27 Nisan 2014
Etiket; Fenerbahçe şampiyon nisan, fenerbahçe kutlama Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir