18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ödemiş'te "Aziz gidecek Binali gelecek" sloganı



AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Beydağ’da esnaf gezdi, Beydağ Kaymakamlığı ziyaretinden çıkışta soruları yanıtladı.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, liman operasyonu kapsamında aranan bacanağı Cemalettin Haberdar’ ın Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne teslim olmasını değerlendirdi. Yıldırım, “Bacanağınız teslim oldu" diyerek soruya başlayan basın mensubuna “E ne yapayım" dedi, “Dün teslim olacağını açıklamıştınız diyen gazeteciye “Yapacak bir şey yok” yanıtını verdi.

“Bir değerlendirmeniz olacak mı, yönündeki soruyu “Hayır, yaptık bitti o" diyerek, yanıtladı. “Dün bacanağınızla bir görüşme yaptınız mı sorusuna “Hayır, dün bütün gün sizinle beraberdik, yapmadım" dedi. 

'NE YAŞAM TARZINIZA NE SİYASİ DÜŞÜNCENİZE KARIŞIRIZ, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HİZMET'

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Beydağ’da esnaf gezdi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, partisinin Beydağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesi kendisini karşılayan vatandaşlarla selamlaşan Yıldırım, konuşmasına 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı. Yıldırım, Büyükşehir Yasası ile belediye başkanının görevinin arttığını vurgulayarak, büyükşehir sayısının 30’a çıktığını, nüfusun yüzde 75’inin büyükşehirlerde yaşadığını söyledi. Yıldırım, “Biz bu yasaya gündeme getirdiğimizde CHP, 'ülkeyi böleceksiniz üniter devlet yapısına zarar veriyorsunuz’ dedi. Biz bunu yaparken aklımızdan böyle bir şey geçmedi. İzmir’in kaynakları İzmir’de daha fazla kalsın biz bunu düşündük. Yasa çıktı, Anayasa Mahkemesi’ne iptal davası açtılar. O da olmadı. Ama sonra yasaya öyle sarıldılar ki yolları tamir ediyorlar ufak tefek görünür işler yapmaya çalışıyorlar. Bu telaş niye? Bunlarla kimsenin gözünü boyayamazsınız. Milli mücadele gibi yasanın çıkmasına karşı çıkacaksınız sonra da seçime yönelik çalışmaya gireceksiniz. İzmirli bunu yutmaz Beydağlı hiç yutmaz” diye konuştu.

“NEDEN İZMİR’İ YOKLUĞA MAHKUM ETTİKLERİNİ ANLATACAĞIZ” 

Yıldırım, CHP’yi seçim telaşının sardığını, AK Parti’nin muhalefeti ile üzerlerindeki ölü toprağını attıklarını belirterek, “Biz geldik, İzmir’e kentin sorunlarını gündeme getirince bunların üzerindeki ölü toprağı kalktı, çalışmaya başladılar. Bütçe gerçekleşmeleri yüzde 50’lerden yüzde 65’lere çıkmış ama hala ellerinde yatırıma ayırdıkları parayı kullanamamışlar. Sonra da 'Bizim paralar Ankara’ya gidiyor Ankara bize az veriyor’ diyorlar. Verileni yap da yetmezse iste. Seçim öncesi bu telaş onlara yeter, onlar uğraşsın dursun. Neden İzmir’in yokluğa mahkum edildiğini anlatacağız. Bu İzmir’in kaderi değil birçok il modern belediyecilik anlayışı ile İzmir’in fersah fersah üstüne çıktı. Cumhuriyet’in kuruluş ilanının yapıldığı İzmir’e bu yakışmıyor. İzmir’in silkelenmesi gerekiyor. Bunu birlikte başaracağız” dedi. 

“KÖTÜ ALIŞKANLIĞIMIZ YOKTUR”

Yıldırım, yaşam tarzına müdahale etmeyeceklerini belirterek, “Tercihleriniz ne olursa olsun sonuna kadar saygımız var. Ne yaşam tarzınıza ne siyasi düşüncenize karışırız. Bizim için önemli olan hizmet. Anladığımız iş de bu. Öbür işlere burnumuzu sokmayız. Öyle bir kötü alışkanlığımız yok” diye konuştu.

Binali Yıldırım, Beydağ’ın en önemli sorununun işsizlik olduğunu, gençlerin iş bulmak için ilçeyi terk ettiğini de söyledi. Yıldırım, ilçeye bir ay içinde sağlık ocağı açma sözü verdi. Yıldırım, konuşmasını tamamladıktan sonra basın mensuplarına kestane şekeri ikram etti. Yıldırım, Beydağ Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Kaya’nın da adaylığını elini havaya kaldırarak ilan etti

DANA KURBAN EDİLDİ

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ödemiş İlçesi’nin Kaymakçı Beldesi’nde AK Parti bayraklarıyla süslenmiş bir deveyle karşılandı. Yıldırım için dana kurban edildi. Belediyesi AK Parti tarafından yönetilen Kaymakçı beldesinde halka seslenen Yıldırım, oy istedi. Partililer, “Aziz gidecek Binali gelecek” diyerek, slogan attı.

Yıldırım, daha sonra geçtiği Ödemiş’te şöyle konuştu:

“2011 genel seçimleri öncesi buraya geldiğimde süt fiyatları 50 kuruşun altına düşmüştü 35 kuruştu. Şimdi böyle bir derdiniz var mı? Yok. Patatesle ilgili derdiniz var mı? Yok. Çünkü sizin geleceğinizi düşünen bir iktidar var onun için olmaz. Ödemiş Devlet Hastanesi’nin temelini attık, kaba inşaatı bitti. Ödemiş sadece fidancılığın süs bitkilerinin merkezi değil aynı zamanda sağlığın da merkezi. Kilometrelerce laf söyleyip bir arpa boyu iş yapmayanlardan değiliz. Kilometrelerce yol yapıp sadece bir arpa boyu konuşanlardanız. Benim adım Binali Yıldırım. Ben yavaş konuşurum ama soyadım gibi iş yaparım.” 

“ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK”

Her türlü engellemelere tehditlere rağmen iktidarın hizmete devam ettiğini söyleyen Yıldırım, şöyle devam etti: 

“Kim ne çamur atmaya kalkarsa kalksın. Alnımız açık başımız dik. Bugüne kadar iktidarımıza yapılmadık kalmadı. Her türlü engellemelere rağmen tehditlere rağmen hepsinin üstesinden geldik. Hizmetlerle milletimizi buluşturduk. Bundan sonra da buluşturmaya devam edeceğiz. Siz isterseniz her şey olur. İzmir istedi 'İzmir’e milletvekili olsun’ dediniz. Biz de 'başım gözüm üstüne’ dedik geldik size teslim olduk. 2.5 yıldır İzmir milletvekili olarak hizmetinizdeyiz. 11 yıl bakanlık görevi yaptım şanla şerefle onurla yaptığım bu görevi bıraktım. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım yine sizlerle birlikteyim.”

ÖDEMİŞ’E FAKÜLTE SÖZÜ

Yıldırım, Ödemiş’e fakülte sözü vererek, “Buraya gelmeden önce TOBB Başkanı ile görüştüm. Ekonomi ve Ticaret Üniversitesi’nin bir fakültesi Ödemiş’e açılacak. Müjdeyi veriyorum. Bir fakülteniz oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yıldırım, “Emekli maaşlarını da biraz dokunsanız” diyen bir vatandaşa “Eyvallah” diyerek cevap verdi. Yıldırım konuşmasının sonunda vatandaşlarla birlikte şu şarkıyı söyledi: 

“Beraber yürüdük duble yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi söylediğim tüm şarkılarda bana her şey Ödemiş’i hatırlatıyor. Bana her şey İzmir’i hatırlatıyor.”

10 Ocak 2014
Etiket; binali yıldırım, binali yıldırım adaylık, binali yıldırım izmir, binali yıldırım istifa Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ödemiş'e 'Yıldırım' destek
İZBAN Torbalı'ya uzuyor
İşte iyi futbolcular
"Yazık oluyor İzmir'e, keşke yerinde saysa"
AK Parti İzmir'de Flaş Gelişme!
Binali Yıldırım'a Özel Görev!
Altınordu Kupasına Kavuştu
Binali Yıldırım'dan Üreticiye Söz
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir