26 Mart 2023, Pazar Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ortadoğu'da "ORKİDE" rüzgarı



Türk gıda sektörü için Ortadoğu pazarına açılan bir kapı olan Gulfood 2013 Fuarı’na 13. kez katılan Orkide, bu pazara yönelik güçlü iş bağlantıları sağladı. Dubai’de 18 yıldır düzenlenen ve Ortadoğu’nun en iyi ticaret fuarı ödülünü kazanan Gulfood Gıda Fuarı, dünyanın her yerinden gıda sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getirdi.

Gıda ihtiyacının yaklaşık yüzde 90'ını ithalatla karşılayan Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan gibi yüksek gelir seviyesine sahip Ortadoğu ülkelerinin kendileri için de önemli bir pazar olduğunu belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Güçlü dış ilişkilerimiz ve ihracat ağımızla her geçen gün yeni müşteriler kazanan bir Türk markası olarak Orkide’nin elde ettiği başarılardan gurur duyuyoruz. Birçok ülkeden önemli katılımcıların geldiği GulFood’da gördüğümüz yoğun ilgi de bu başarının bir kanıtı. Orkide Yağ, Ortadoğu’dan, Uzakdoğu’ya, Afrika’dan Avrupa’ya yüksek montanlı ihracat bağlantıları ve sağlam ticari ilişkileri ile ülkemizin itibarını başarıyla temsil etmektedir”dedi.

Yoğun yurt dışı fuar programlarında Orkide’yi temsil eden İhracat Pazarlama ve Satış Yöneticisi Hamide Tunçsiper, kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle OrkideYağ’ın fuarlarda çok büyük ilgi gördüğünü, mevcut ve potansiyel müşterileriyle sağlam ilişkiler kurduklarını dile getirdi. Tunçsiper, “Yurt dışı fuarlarında Rafine Ayçiçek, Mısır, Soya, Kanola Yağı, Zeytinyağı, Margarin ve Endüstriyel ürün guruplarımızı kapsayan geniş ürün yelpazemizi sergileme olanağı buluyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hareket ediyor, kalıcı çözümler üretiyoruz. Fuarlar, farklı kültürden tüketicinin ihtiyaçlarını yakından takip etmemize de olanak sağlıyor” açıklamasıyla yurt dışı satışlarında katıldıkları fuarların çok önemli rolü olduğunu ve önümüzdeki günlerde tüm ihracat departmanı olarak yine yoğun bir programın kendilerini beklediğini belirtti.

07 Haziran 2013
Etiket; orkide, ortadoğu, izimir, ekonomi, yağ Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
Boyoz, İspanya'da sergilenecek
Gıda zehirlenmelerine karşı basit tedbirler
Yüzde 45 karla satmayın
İçmimarlık öğrencileri Japonya'da
Modada İzmir birinci
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
KANUNİ'NİN MUĞLA'YA GELİŞİNİN 500. YILI UNUTULDU
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
NARLIDERE'DE GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR
TSYD'NİN URLA GURURU
MENEMEN'DE İFTARLIKLAR PEHLİVAN'DAN
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN DOĞA ŞART
İZMİR MOBBİNG İLE MÜCADELEDE KARARLILIĞINI GÖSTERDİ
MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
MESELE İZMİR'DEN DAHA ÇOK İNSANIMIZIN ANKARA'DA YER ALMASI
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
NARLIDERE ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI SAHNEDE
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
MAZHAR ALANSON SENFONİ YANDIM
 
O belde (Ahmet Haşim)
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir