Bucaspor'da Kemal Kılıç kaldı

Bucaspor'da geçen hafta, "Mehmet Bektur ayrılırsa yeni yönetimin önünü açarım" diyen Kemal Kılıç, yeni Başkan Hüsnü Kaya’nın isteğiyle istifa etmekten vazgeçti.

PTT 1'inci Ligi'nde Adana Demirspor’a deplasmanda 5-4 yenilen Bucaspor'un teknik direktör Kemal Kılıç, 4-1 geriye düştükleri müsabakada müthiş bir geri dönüş yaparak skoru 4-4’e getirdiklerini ancak mağlup olduklarını söyledi.

Cezası yüzünden karşılaşmayı tribünden izleyen Kemal Kılıç, "Duran toplardan 4 gol yedik. Oyuncularım olağanüstü bir gayretle yıkımdan kurtulup durumu eşitledi. Ancak 1 dakika sonra kalemizde 5'inci golü gördük. Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Yine de oyunu bırakmadık" dedi.

Takımını izlemekten bir futbol adamı olarak son derece keyif aldığını ifade eden Kemal Kılıç, şöyle doevam etti: "Savunmamızda Batuhan 18, Hakan 19, Okan 21 yaşında. Sadece Henrique deneyimli. İkinci yarıda Zafer ve Nsaliwa’yı çıkarıp Atilla ile Recep’i alarak daha da gençleştik. Herkesin sempatisini kazandık. Oyuncularımla gurur duyuyorum." Geçen hafta, "Mehmet Bektur ayrılırsa yeni yönetimin önünü açarım" diyen Kemal Kılıç, yeni Başkan Hüsnü Kaya’nın isteğiyle istifa etmekten vazgeçti.