EÜ Eğitim Fakültesi yeni döneme başladı

Ege Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi 2013-2014 eğitim öğretim dönemine fakülteye yeni katılan öğrencilerle birlikte başlamanın heyecanını yaşıyor.

Eğitim Fakültesi’nde dört yıl sürecek olan maratonda öğrencilerin alacakları eğitimin her aşamasının anlatıldığı açılış töreninde, Fakülte Dekanı Prof .Dr. Süleyman Doğan,“Fakültenin kuruluşunun 14. yılını sizlerle kutlamaktan büyük onur duymaktayım. Her geçen yıl bünyemizde öğrenci sayısının artışta olması bana ve bu fakülteye emek veren, alanlarında bilirkişi olan saygıdeğer hocalarıma büyük gurur vermektedir” dedi.

Prof. Dr. Doğan “Eğitim, önümüze çıkacak her türlü sorunun birincil çözüm kaynağıdır ve sizler bu çözümün başat kişileri olmak adına doğru yer olan Ege Üniversitesindesiniz” diyerek konuştu.

EÜ Eğitim Fakültesi bölüme yüksek puanlarla giren öğrencilerine verdiği başarı belgeleri ile sürdürülebilir başarının devamlılığını amaçladıklarını gösterdi.

BAŞARININ TEMELİ BÜYÜK DÜŞLER KURMAYI İSTEMEK

EÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri ile kurduğu interaktif iletişimle dikkatleri üzerine çeken Eğitimci Müjdat Ataman, öğrencilik hayatından çalışma hayatına kadar yaşamın her karesinden anlattıkları ile genç eğitimcilerin meslek hayatlarında edinmeleri gereken önemli detayları paylaştı. Eğitimci Ataman’ın “ Büyük Düşler Kurmak “ temalı konuşmasında vurguladığı en önemli hususlardan biri de eğitim hayatından başlayarak, çalışma hayatı ile devam eden büyük yarışta farkındalık yaratabilmeyi öğretmek oldu.

   Ege Ajans - Seda Peker/ Öznur Toprak