Göztepe'de Cihan şoku

Göztepe'nin ligde tek galibiyetini aldığı Dardanelspor maçında attığı iki golle galibiyetinin mimarı olan Cihan Yılmaz kupadaki Altınordu müsabakasında adalesinde meydana gelen yırtık nedeniyle Konya Selçuklu deplasmanında  takımdaki yerini alamayacak.

Cihan’ın yanı sıra Aytek ve Mesut da kesin olarak forma giyemeyecek. Takımla çalışmalara başlayan Halil Akbunar, Osman ve İsmail Can, cezası biten Tolga ise hazır durumda.

BÜROKRASİ İSYANI

 

Urla’daki tesis arazisi konusunda aşama kaydetmek için çaba harcayan Göztepe bürokratik engellere takılıyor.

Kulübe 2011’in kasım ayında tahsis edilen Altıntaş Mahallesi’ndeki 20 dönümlük araziye İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül 2012’de spor alanı olarak imar izni verdi. Projeyi çizdirip, parsellerin birleştirmek ve inşaat ruhsatı alabilmek için çabalayan sarı kırmızılılar, 24 Temmuz’da arazide ruhsata tabi olmayan hafriyat çalışmalarına başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye'den dolgu malzemesi desteği de alan Göztepe izinler çıkmayınca araziye bir türlü çivi çakamadı. İzin için birkaç kez Ankara’ya giden Başkan Hüseyin Altınbaş, "Bürokratik engellerle uğraşıyoruz. Sürekli evrak peşinde koşuyoruz. Her bürokrat belgeleri bir üst makama yolluyor. Biz oraya otel değil spor alanı yapacağız. İzmir milletvekilleri destek olsa sorun aşılabilir. İzin çıkmazsa gazetelere ilan vereceğiz" dedi.