Tefenlili yeniden Denizli Ticaret Borsası Başkanı

EMRAH VAROL DENİZLİ (İHA) - Denizli Ticaret Borsası’nda yapılan seçimlerde mevcut başkan İbrahim Tefenlili oyların çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi.

Toplam 727 üyenin bulunduğu Denizli Ticaret Borsa seçimlerinde iki aday yarıştı. 8 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten İbrahim Tefenlili ile kuruyemiş üreticisi Hasan Genç’in aday olduğu seçimlerde, her iki aday da birlik ve beraberlik mesajı vererek oylarını birlikte kullandı. Seçimlerde 727 üyeden 623’ü oy kullandı.

Seçim sonucunda İbrahim Tefenlili 367, Hasan Genç ise 256 oy aldı. Bu sonuçla İbrahim Tefenlili yeniden başkan seçildi. Seçimlerin borsa ve Denizli için hayırlı olmasını dileyen İbrahim Tefenlili, “Üyelerimiz yaptığımız çalışmaları onayladığını verdikleri oylarla göstermiş oldu. Seçim artık geride kaldı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Denizli’nin menfaati doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tek sandığın kurulduğu seçimler sonucunda DTB yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “İbrahim Tefenlili, Mehmet Ali Özhan, Halil Pekdemir, İbrahim Yayan, Ayhan Saban, Mehmet Tefenlili, Kamil Gemi, Ömer Lütfi İnamlıca, Meral Özten, Kemal Ünay, Kemal Hüyük, Yüksel Tanrıkulu, Yüksel Tanrıverdi ve Süleyman Tuğrul.”