Göztepe'de zor tercihler

İkinci Lig Beyaz Grup’ta Dardanelspor galibiyetinin ardından kadroda 7 değişiklik yaptığı maçta Anadolu Selçukluspor’u da yenen Göztepe’nin bu hafta lider Hatayspor karşısına çıkaracağı kadro, merakla bekleniyor.

Pazar günü ilk kez taraftarıyla buluşacak sarı kırmızılı ekipte orta saha ve forvette 3 takıma yetecek kadar oyuncu bulunuyor. Sezon başından bu yana sahaya genellikle 4-2-3-1 dizilişiyle çıkan sarı kırmızılı ekipte ön libero olarak Fatih, Onur, Tolga, Berkay, Demirhan ve Tuncay var. Orta sahanın sağında Ali Kuçik, Mehmet Ayaz ve Adem, solunda Halil Akbunar, Furkan ve Halil Çelik, forvet arkasında Cihan, Hasan ve Mithat, ileri uçta ise Şaban, İlyas, Enes alternatifleri yer alıyor.

İlk 11’e yakın isimler kaleci Yavuz, Fatih, Sabutay, Osman, Onur, Tolga, Mehmet ve Enes oluyor. Sol kanatta Halil Akbunar ve Furkan, forvet arkasında Cihan ve Adem, forvette Enes, İlyas ve Şaban arasında tercih yapması beklenen teknik direktör Özgür Zengin’in, Selçuklu maçında olduğu gibi daha geniş bir rotasyona gidip çok farklı bir 11 çıkarabileceği de öne sürülüyor.