Altay'da Ümit Kayıhan gidiyor mu?

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun 8'inci haftasında deplasmanda Pazarspor’a 3-2 yenilerek 6’ncı sıraya geriliyen Altay’da yönetim radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Taraftarlar, istikrarsız gidişin faturasını teknik direktör Ümit Kayıhan’a keserken, yarın yapılacak toplantıda sorunu masaya yatıracak yönetim, ya tecrübeli teknik adamla yolları ayıracak, ya da olumsuz sonuçların faturası futbolculara kesilecek.

Pazarspor karşısında mağlubiyeti hakketmediklerini dile getiren Başkan Niyazi Konuşmaz, iyi futbol oynamalarına rağmen, şanssız goller yediklerini söyledi. Ümit Kayıhan konusunu yönetimde tartışacaklarını kaydeden Başkan Konuşmaz, "Soğukkanlıklıkla konuşup, sağlıklı bir karara varacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Bu arada Kayıhan’a destek veren bazı yöneticiler, sorunun futbolcularda aranması gerektiğini dile getirdi. Altay, beklemediği bir mağlubiyet aldığı Pazarspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra 3 de fire verdi. Siyah beyazlılarda sol bek Selçuk ve stoper Alihan sarı kart cezalısı durumuna düşerken, bu sezon ilk kez 11’de şans bulan Kaptan Erdal ayak bileğinden sakatlandı.

Kırık şüphesiyle kontrol edilen Erdal’ın dış yan bağlarında 2. derece yırtık tespit ettiklerini belirten Kulüp Doktoru Şemmi Koyuncu, deneyimli futbolcunun en az 2 hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.