Altınordu'nun 100'ü gülüyor

Geçen sezon gol rekoru kırarak şampiyon olan kırmızı-lacivertli ekip, son 42 maçta 2,16 ortalamaya ulaşıp rakip fileleri tam 91 kez sarstı. Geçen sezon 3. Lig 3. Grup’ta 75 golle şampiyon olan Altınordu, bu yıl 2. Lig’de 8 maçı 16 golle geçerek toplamda 91 gole ulaştı.

Dalya demeye sadece 9 golü kalan kırmızı-lacivertli ekip, 42 karşılaşmada 2,16 gibi çok yüksek bir ortalamayı yakaladı. Geçen yıl Mardinspor’u 7-0, Kocaelispor’u 6-2, Diyarbakırspor’u 5-1 gibi farklı skorlarla mağlup eden Şeytanlar, bu yıl ise Bozüyükspor ve Güngörenspor engellerini 5-0’la geçerek bol gollü galibiyetlerin altına imzasını attı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, ligin bir hayli sert geçtiğini, her maçın bir öncekinden daha zorlu olduğunu vurgulayarak, “Üç-dört maçlık bir galibiyet serisi bizi daha iddialı bir konuma taşıyacaktır” dedi. Eyüpspor hazırlıklarına salı günü başlayacak Altınordu’da Güngörenspor maçında sakatlanan Murat Cömert ve Engin Güngör’ün durumlarının yarın kesinlik kazanacağı açıklanırken, Olgay Coşkun ile Halil İbrahim’in tedavileri sürüyor. Halil İbrahim’in Eyüp maçına yetişmesi bekleniyor.