Manisaspor kamera karşısına geçti

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Manisaspor teknik direktörü Kemal Özdeş ile bir grup futbolcu, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı kamu spotu filminde rol alarak organ bağışı davetinde bulundu.

4'üncü sınıf öğrencileri Kevser Yılmaz, Emrah Ulakçı, Cengiz Kortaç, Sümeyra Badalı, Yakup Korkut ve Mithat Koç'un Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde organ bağışına dikkat çekmek için hazırladıkları "Her organ ayrı bir candır" filminde teknik direktör Kemal Özdeş ile Volkan Babacan, Murat Gürbüzerol ve Bekir Yılmaz yer aldı.

Tarık Almış Tesisleri’nde çekimleri yapılan filmde Kemal Özdeş, "Karanlık dünyalara güneş olmaya ne dersiniz? Bir organ ver, binlerce kalp kazan", Volkan Babacan "Organlarınız toprak olmasın, bağışlayın hayat olsun", Bekir Yılmaz "Her organ ayrı bir candır", Murat Gürbüzerol ise, "Organ bağışı yap, hayatlara hayat kat" mesajını verdi. Öğrencileri kutlayan Özdeş, böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 PTT 1'inci Lig’de sezona sancılı bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanıp zirve yarışına ağırlığını koyan Manisaspor, devre arasında orta alan ve forvete yapılacak takviyelerle hedefe ulaşmayı amaçlıyor.

İlk yarı bitiminde bekleneni veremeyen Murat Tosun ve Simonek’le yolları ayırıp Sivassporlu Abdülkadir Özgen ile Burkina Fasolu Quattara’yı almayı planlayan yönetim, orta sahaya da Nizamettin’i düşünüyor.

Borussia Dortmund’dan 2005 yılında geldiği Manisaspor’da 6 sezon oynadıktan sonra önce Orduspor’a, oradan da Gençlerbirliği’ne transfer olan Nizamettin Çalışkan’ın da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı bildirildi.

Öte yandan pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon’la karşılaşacak siyah beyazlı ekipte çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Kemal Özdeş, Karadeniz’den üç puanla döneceklerine inandığını söyledi.