Altınordu yine fark yarattı

Altınordu Futbol Akademisi (AFA) ve Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) çatısı altında bulunan tüm idari ve teknik personel ile öğrencilerin yabancı dil eğitimleri başladı. Bemar Kariyer Okulu ve British Culture Dil Okulları ile yapılan iş birliği çerçevesinde tüm kadro, İngilizce öğrenirken, uzaktan eğitim modülleri sayesinde kariyer planlaması, liderlik ve doğru karar verme süreçleri gibi önemli dersler alacaklar.

Yabancı dil eğitiminde köklü birikimini modern eğitim yöntemleriyle sürekli yenileyen çağdaş bir eğitim kurumu olan British Culture Dil Okulları yetkilileri, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde seviye tespit sınavı yaparak eğitimin startını verdi.

Altınordu Kulübü, Türkiye’de bir ilk olan ve farkındalık yaratan bu önemli işbirliğinden taraftarlarının da faydalanması yolunda büyük ve hızlı adımlar atıldığını; çok yakında taraftarlarına yönelik özel çalışmalarını da duyurmaya başlayacaklarını bildirdiler.

AFEK Direktörü Zafer Bilgetay, Türkiye’de eşine ender rastlanan bir uygulamanın altına imza attıklarını söyleyerek, “Altınordu’nun temel misyonu çocuklarımızı hayata hazırlamaktır. Bu açıdan British Culture Dil Okulları ve Bemar Kariyer Okulu ile yaptığımız iş birliğini çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.