Gelişim Koleji'nde işler yolunda

TB2L’deki zorlu maçta Final Gençlik engelini de kayıpsız geçerek son 6 maçtan 5 galibiyet çıkaran Gelişim Koleji’nde Antrenör Mert Seyrek çok önemli bir karşılaşma kazandıklarına dikkat çekti. Dörtte dört yaptıktan sonra geçen hafta Pamukkale Üniversitesi’ne kötü bir skorla kaybettiklerini hatırlatan Seyrek, “Final Gençlik maçı, yüzümüzü yeniden üst sıralara çevirmemizi ve yeni bir seri için adım atmamızı sağladı” dedi.

Seyrek, Final Gençlik’in kulüp yapısını çok beğendiğini de sözlerine ekleyerek, “Emekle ve gayretle çalışıp iş yapan bir kulüp. Bize çok beziyorlar ve bu açıdan çok sempatikler. Final Gençlik’in bu ligde daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum” yorumu yaptı. Bu sezon İzmir’de sadece bir maç kaybettiklerini hatırlatan Erhan Kocamış ise güçlü bir rakibi yendiklerini belirterek, “Bu sezon evimizde iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Final Gençlik önünde de bunu devam ettirdik. Önümüzdeki hafta Pertevniyal engelini de aşarak son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Final Gençlik Antrenör Ali Uruk ise şöyle konuştu:

“Rakibimizi tebrik ederiz. Dar bir rotasyonumuz olduğu için, sakatlıklar bizi zor durumda bıraktı. İyi başladığımız ve zaman zaman skoru dengeye getirdiğimiz bir maçı kaybettik. Gelişim Koleji ise daha istekli olmasının karşılığını aldı.”