Fenerbahçe'nin 2-0 yenilmesi çok garip

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında Fenerbahçe’nin rakibine 2-0 yenilmesine kızdığını esprili bir şekilde ifade ederek "Süper lig şampiyonluğu önemli bir şampiyonluk. Fenerbahçe’nin 2-0 yenilmesi çok garip" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE’NİN YENİLMESİ AKHİSAR’IN İŞİNİ ZORA SOKTU"

Bülent Arınç, Galatasaray’ın şampiyonluğunun Bakanlar Kurulu’nun gündemine gelip gelmediği sorusu üzerine bu konunun gündeme gelmediğini söyledi. Galatasaray’ın şampiyonluğunu tebrik eden Arınç, Fenerbahçe’nin ise rakibine 2-0 yenilmesine kızdığını esprili bir şekilde ifade etti.

Arınç şöyle konuştu: "Süper lig şampiyonluğu önemli bir şampiyonluk. Fenerbahçe’nin 2-0 yenilmesi çok garip. Onun 2-0 yenilmesi Akhisar Belediyespor’un işini zora soktu. Kızmıyor da değilim. Ama Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğunu kazanmış olması tabii muhteşem bir başarıdır. Bu başarıdan dolayı hem kulübün bütün futbolcularını, şüphesiz başkanını, teknik direktörünü ve milyonlarca Galatasaray sempatizanı, taraftarı olan insanımızı yürekten kutluyorum. Onlara inşallah Avrupa’da da büyük başarılar temenni ediyorum."