Şampiyonluğun formülü Evren+Engin

Altınordu formasıyla şampiyonluk kupası kaldıran kaleci Evren ve Engin Güngör, son üç sezon da bu mutluluğu üçer kez yaşadılar.

Altınordu'nun Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan isimlerden kaleci Evren Üstündağ ile Engin Güngör, üst üste 3. kez şampiyonluk kupası kaldırdılar. Geçen sezon Tarsus İdmanyurdu’nda 3. Lig şampiyonluğu yaşayan süper ikiliden kaleci Evren, 2010-02011 sezonunda Tepecikspor’da, Engin ise aynı sezon Gaziosmanpaşa’da zafer turu attı.

İki oyuncu, kırmızı-lacivertli takımla da mutlu sona ulaşarak üst üste 3. kez şampiyonluk elde etmeyi başardı. Kaleci Evren Üstündağ, bu sezon Altınordu formasıyla 31 maçta görev yaparken, Engin Güngör ise; 26 karşılaşmada sahaya çıktı ve 8 gol atıp 4 asist yaptı. Altınordu’da yaşadıkları şampiyonluğun çok anlamlı olduğunu söyleyen Evren-Engin ikilisi, “Yepyeni bir kadroyla yola çıkıp ipi göğüslemek kolay değil. 34 haftalık maratonda istikrarımızı hiç bozmadan adım adım şampiyonluğa ulaştık. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dediler.