10 numara Gelişim Koleji

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde İstanbul DSİ’yi de yenerek zirve yürüyüşüne devam eden Gelişim Koleji, 10 galibiyete ulaştı. Hem İzmir’deki yenilmezlik serisini sürdüren hem de son 8 maçtan 7. galibiyetini çıkaran sarı-yeşilli ekip, böylelikle iddiasını da kanıtladı.

“Çok zor bir maçı kazandık” diyen Antrenör Mert Seyrek, “Bizim için galibiyet kadar önemli olan şey; genç oyuncumuz Emir Gökalp’in maç içerisinde üzerine düşen ağır yükü taşıyabilmesi oldu” dedi. Ligde takımların gücü ile puan cetveli arasında bir paralellik olmadığını da kaydeden Seyrek, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. DSİ, şu anda orta sıraların altında ama gerçek yeri burası değil. İyi oyunculardan kurulu bir takım ve bizi çok zorladılar, Son periyottaki geri dönüşümüzle kazandık” yorumu yaptı.

Genç Emir Gökalp ise maçın dengeli gittiğine dikkat çekerek “İlk ve son periyotlarda biz, arada ise İstanbul DSİ maçı domine etti. Son çeyrekte taraftarımızın da verdiği güçle maçı çevirdik. Şimdi Darüşşafaka maçını düşünüyoruz. Önümüzdeki maçlarda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.