İZVAK ilk yarının başarılılarını belirledi

İzmir Gücü Spor Vakfı’nın (İZVAK) geleneksel olarak düzenlediği yılın başarılıları yarışmasında 2013-2014 sezonu ilk yarısında ödüle hak kazananlar belirlendi.

Gazeteci -Yazar Öcal Uluç başkanlığındaki jüride İZVAK’ı Başkan Tuğrul Yemişçi ve İcra Kurulu üyesi Ali Ergöçmez, TSYD İzmir’i  Başkan Bahri Okumuş temsil etti.

Spor yazarları Gürkan Ertaç (Yeni Asır Gazetesi), Suavi Yardımoğlu (Ege TV), İsmail Özelçinler (Milliyet Gazetesi), Mutlu Yılmaz da (9 Eylül Gazetesi) vakıf merkezindeki toplantıda hazır bulundu. Yapılan değerlendirmeler sonrasında ilk yarının en başarılı takımı ödülüne Altınordu layık görülürken, Hüseyin Eroğlu da (Altınordu) ilk yarının en başarılı teknik adamı seçildi.

Jüri tarafından ilk yarının en başarılı futbolcusu ödülünü, bu sezon Nilüferspor’dan gelerek 11 gol 6 asistle takımının liderliğinde önemli katkı sağlayan Altınordulu Gökhan Karadeniz almaya hak kazandı.

İlk yarının en centilmen takımı Altay, en centilmen taraftarı Menemen Belediyespor taraftarı, en centilmen futbolcusu da Kemal Zencirkıran (İzmirspor) oldu.

Jüri ayrıca Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na özel ödül verilmesini kararlaştırdı…

İZVAK yönetimi de İzmir’den yetişip, aktif futbol yaşamında örnek, teknik adamlık kariyerinde ise başarı basamaklarını hızla tırmanan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu’na da özel ödül verilmesini kararlaştırdı.

İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi, ödüllerin Ocak ayı içerisinde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edileceğini belirterek, “Geçtiğimiz sezon “Dernek Futbol Kulüpleri’nde Barcelona Modeli” ve “Almanya’nın yeni futbol düzeni ve altyapı sistemi” isimli panellerle yurtdışından ünlü isimleri konuk etmiştik. Bu ödül törenimize de ünlü bir spor adamını ağırlamak için çalışmalarımız sürüyor. Sporun içindeki herkesi bu önemli etkinliğimizde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.