Gediz Üniversitesi Şampiyon

Gediz Üniversitesi, son maçta Socar Petkim’i 60-50 yendi, Basketbol 3’üncü Ligi’ne grup birincisi olarak yükseldi Gediz Üniversitesi, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne damga vurdu. Kırmızı-Beyazlılar, 2’nci Grup’ta fırtına gibi esti, 12 maçın 11’ini kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Başarılı İzmir ekibi, son karşılaşmada en yakın takipçisi Socar Petkim’i 60-50 yenerek Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi’ne grup birincisi olarak yükseldi. Taraftarlarını bir kez daha sevince boğan Gediz’in 12 dev adamı, şampiyonluğu kendilerini yalnız bırakmayan Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik ile Kulüp Başkanı ve Genel Sekreter Adnan Yeşildal’a hediye etti.

Antrenör Deniz Atak, hedefi yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Atak, “Her şey planladığımız gibi gidiyor. Son maçta en güçlü rakibimizi yenen oyuncularımı yürekten kutluyorum. Şimdi önümüzde daha zor bir kulvar var, 3’üncü Lig’de de aynı performansı sergilemek istiyoruz” dedi.

Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik ve üniversite yöneticileri Gediz’in 12 dev adamını kutladı.