Pınar Karşıyaka, Efes'i bekliyor

Beko Basketbol Ligi'nde 10 Mayıs Cuma günü Arena'da saat 19.00'da Anadolu Efes'le erteleme maçında karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'da tek düşünce galibiyet.

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Genel Menajeri Levent Türknas bu kritik maçla ilgili şu görüşlere yer verdi:

"Lige dönmemiz için önemli bir karşılaşma. FIBA EuroChallange Cup finalini bir sayıyla kaybetmenin psikolojik olarak çöküntüsünden kurtulalım derken takım içinde bir çok sakat ve hasta oyuncunun olması bizim bu hafta takım idmanı yapmamızda büyük sıkıntı yarattı.

Şu an oyuncuların tedavileri sürüyor. Yüzde yüzünü verecek durumda olmasalar da umarım cuma günü oynayacağımız Anadolu Efes maçına tam kadro çıkabilecek seviyeye ulaşabiliriz. Eksiklerimize rağmen hazırlıklarımız devam ediyor. Anadolu Efes geniş bir kadroya sahip ve artık tamamıyla lige konsantre olmuş durumda. Biz de diğer maçlarda olduğu gibi sert ve savaşçı bir basketbol sergileyip seyircimiz önünde tüm mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Bu maçta seyircimizin desteğine daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımız, Karşıyaka tarihinde bir ilke imza atıp Avrupa ikincisi olan bu takımı cuma günü kucaklamalı.''