Sömestr Cup'ta renkli kapanış

Altınordu'nun düzenlediği U12 Sömestr Cup birbirinden heyecanlı maçlara sahne olurken, karşılaşmaları İzmir Valisi Mustafa Korkmaz, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Emniyet Müdürü Sami Uslu da izlediler.

Turnuva boyunca resmi twitter hesabından organizasyonla ilgili sürekli twitler atan Vali Korkmaz, Bursaspor’a şampiyonluk kupasını verirken, çocukların Zeybek, Kafkas ve Üsküp oyunlarını da takip etti.

Vali Toprak, Altınordu’nun çok önemli bir organizasyon geçekleştirdiğini söyleyerek, “Altınordu, spor ahlakı ve centilmenliği, altyapıdan sporcu yetiştirmesiyle ilimize ve ülkemize büyük kıvanç yaşatıyor” dedi. Turnuvada ikinciliği Galatasaray, üçüncülüğü FC Nordsjaelland, dördüncülüü Beşiktaş, beşinciliği ise Altınordu elde etti.

Takımlara kupalarını Karabağlar Kaymakamı Tunç, Emniyet Müdürü Uslu, Altınordu A.Ş. yöneticileri Dr. Salih Mertan ve İbrahim Görücüoğlu takdim ettiler. Turnuvanın en centilmen takımı Beşiktaş, en centilmen futbolcusu Altınordulu Egemen Alptekin, en iyi kalecisi Galatasaraylı Emir Bayramcan, en golcü futbolcusu Bursasporlu Eren Sezgin, en iyi futbolcusu ise Nordsaeallanlı Magnus Hertz seçildi. Ödül töreninden önce ise Altınordu Fikir Atölyesi (ALFA) tarafından hazırlanan eğlenceler ve halk oyunları gösterileri sahadaki coşkuyu artırdı.

Nordsaellandlı oyuncular Ankara’nın Bağları eşliğinde oynadılar, Altınordulu çocuklar ise sergiledikleri Efe oyunuyla büyük alkış aldılar. Ayrıca Kafkas, kaşık, Üsküp ve bir çok dans gösterisi ile perküsyon şov da büyük ilgi uyandırdı.