ADÜ,Fettah Can şarkıları ile coştu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri’ne konuk olan ünlü sanatçı Fettah Can, ADÜ’lü gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Adnan Menderes Üniversitesi 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri etkinlikleri kapsamında organize edilen Fettah Can konseri, ADÜ Trailles Meydanı’nda gerçekleşti. Binlerce ADÜ’lü gencin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde coşku dolu anlar yaşandı. Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olan Fettah Can, sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde yaklaşık 10 bin seveni ile buluştu. Adnan Menderes Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin yanı sıra Aydın halkının da beğenisini toplayan konserde Fettah Can, Aydın ve ADÜ’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Konserde ADÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi AD 4. Sınıf Öğrencisi Efe Dumancı ile Fettah Can’ın “Özledim” adlı şarkıda yaptıkları düet de dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Müzik sektörüne uzun yıllar unutulmayacak şarkılar kazandıran Fettah Can’ın konseri, ADÜ Genel Sekreteri Nazmi Zarifi Gürkan’ın, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu adına Fettah Can’a çiçek takdimi ile son buldu.